characters characters

Curs interactiv pentru copiii pasionati de computer: programare software

21 martie 2014    |   424 vizualizări

Varsta: 6 - 11 ani.

Ati observant ca cel mic este atras de computer si de gadget-urile existente prin casa? Ii place sa caute, sa se informeze, sa cerceteze cum se intampla lucrurile in lumea calculatoarelor? Atunci trebuie sa il inscrieti la cursurile Club TinArt de programare software sau robotica, dedicate celor mici, pentru a le dezvolta cunostintele intr-o directie adecvata varstei lor.



Prin joaca, copiii vor ajunge sa creeze animatii in functie de comenzi si cerinte proprii, vor acumula cunostinte legate de ce inseamna online si offline, despre internet, despre domenii, site-uri si administrarea lor. Toate acestea in stransa legatura cu viata de zi cu zi.


Cursul de programare software pentru copii, gandit si sustinut de profesor-coordonator Costin Pietraru, cu o vasta experienta in domeniul informatic si in cel al predarii catre scolari, este structurat pe module, dupa cum urmeaza:

  • Familiarizarea cu calculatorul si acumularea cunostintelor de baza, explicarea optiunilor de creare a unor animatii, apoi a unor jocuri creative, a unor interactiuni intre personaje mixte dintr-o animatie/joc.
  • Revizuirea si consolidarea notiunilor deja invatate si trecerea la acumularea de cunostinte privind conceptul de internet si tot ce inseamna el. La sfarsitul modulului cei mici pot alcatui o pagina de internet pe cont propriu si vor sti cum se administreaza.

Cursurile programare software organizate de Club TinArt sunt dedicate copiilor cu varsta de peste 8 ani, se organizeaza saptamanal, sub forma de abonament lunar, miercurea, cu incepere de la ora 17.00 sau 18.00, cu taxa de participare de 290 lei / luna (4 sedinte). Inscrierile se fac la adresa inscrieri@tinart.ro sau la numar de telefon: 0740.26.11.87.


O mare varietate de cursuri pentru copiii cu varsta intre 6-14 ani sunt organizate la Clubul TinArt, intr-o locatie centrala, chiar la iesirea de metrouPiata Victoriei (Bd-ul Iancu de Hunedoara nr.2, bl H6, sc. 1, et.2, ap. 6, sector 1, Bucuresti).


Dintre acestea mentionam: pian, chitara, vioara, canto, micul antreprenor, limbi straine, arte plastice, arta reciclata, teatru, dezvoltare personala, bune maniere, micul programator, sofer de mic, sah, inot, karate, dans, balet etc. Mai multe detalii: www.tinart.ro sau Facebook.com/TinArt

Adauga tu primul comentariu:

  • Numele tau
    *Camp obligatoriu
  • Scrie aici comentariul tau!
    (maxim 1000 caractere)
  • Introdu codul de securitate alaturat

    Nu înţeleg codul
    *Camp obligatoriu