characters characters

Comenzile pentru cadouri vin pe web

08 decembrie 2009    |   671 vizualizări
 

Copiii cer anul acesta drept daruri atat laptopuri, cat si prieteni sau sa aiba liniste in casa. Agentia lui Mos Craciun are sase angajati, majoritaea actori, pe care-i inchiriaza parintilor cu 200 de lei, pentru a le aduce cadouri celor mici.


Mosii „adevarati” sunt pregatiti sa vina in casele targovistenilor pentru a le face o surpriza micutilor care un an intreg au fost cuminti. Pentru postul de Mos Craciun sunt preferati actori profesionisti, oameni care pot intra foarte usor in rol.


Marius Mihalcioiu il joaca pe Mos Craciun de 12 ani si se poate lauda ca este printre primii Mosi de inchiriat din Targoviste. Cand nu este pe post de Mos Craciun, Marius este regizor tehnic. Cum perioada Sarbatorilor de Iarna este dedicata copiilor, el imbraca la inceput de luna costumul rosu, isi pune barba alba si pleaca la copiii din oras. Si el are acasa copii, motiv pentru care zambetul si fericirea celor mici reprezinta pentru el un izvor de liniste sufleteasca. „Iti este drag sa te intalnesti cu cei mici si sa le auzi visurile. Nu vreau sa joc rolul unei marionete care doar ofera cadoul primit de la parinte. Intru in dialog cu ei, le spun Povestea Bradului, Povestea lui Mos Craciun, in general povesti din mitologie”, spune Marius, deghizat in Mos Craciun.


Copiii cer laptop-uri

Sunt si copii care, pe langa dulciuri si portocale, doresc un cadou mai scump. „De la an la an, copiii au inceput sa evolueze, ei cer de la masinute, pana la cadouri mai scumpe, cum ar fi laptopuri. Acesta este si cazul unei fetite de 12 ani care ne-a scris pe site”, adauga Dan Topa.


„Mos Craciun” a avut si o surpriza placuta din partea copiilor „Am observat modestia celor mici. Am primit la agentia noastra scrisori in care copii de 7-8 ani cereau liniste in casa sau doreau sa petreaca Sarbatorile de Iarna cu toata familia. Sunt si baieti care doresc prieteni, lucrurile au evoluat si in acest sens”, spune Dan Topa, directorul Teatrului pentru Copii si Tineret „Mihai Popescu”.


Sursa: www.adevarul.ro

Adauga tu primul comentariu:

  • Numele tau
    *Camp obligatoriu
  • Scrie aici comentariul tau!
    (maxim 1000 caractere)
  • Introdu codul de securitate alaturat

    Nu înţeleg codul
    *Camp obligatoriu