characters characters

Cel mai mare festival al familiei din Romania, LollyBoom 2017 editia Bucuresti, a ajuns la final

23 octombrie 2017    |   6086 vizualizări

Varsta: 3 - 6 ani, 6 - 11 ani.

Lolly Boom Bucuresti 2017
In perioada 20-22 octombrie a avut loc cel mai mare fesival al familiei din Romania, LollyBoom 2017 editia Bucuresti in Parcul Izvor. In cele trei zile de festival s-au desfasurat ateliere, spectacole la scena si diverse activitati in zona parcului. Tematica festivalului si-a propus sa ofere comunitatii bucurestene petrecerea timpului de calitate alaturi de cei dragi in natura si retrairea celei mai frumoase etape, copilaria.

LollyBoom 2017 editia Bucuresti a insemnat 25 de zone amenajate, peste 2000 de ateliere atat pentru copii, cat si pentru adulti cu 3987 inscrieri unice. 60000 de vizitatori s-au bucurat de spectacole la scena de magie, teatru, dans, dans sportiv, multiple interpretari din diferitite zone muzicale si concerte, proiectii de film in aer liber, oameni pe picioroange, statui vivante, personaje din povesti, trambulina si multe alte surprize. Majoritatea inscrierilor s-au realizat online pentru a se evita statul la coada, astfel ca locurile in cadrul atelierelor creative si pentru ridicari cu balon cu aer cald in zbor captiv s-au epuizat pana in prima zi de festival.
Lolly Boom Bucuresti 2017

Spectacolele la scena ale interpretilor Los Platanos, Marius Matache, Circa 7, magicianul Cristian Guna, spectacolele de teatru, dans, muzica s-au bucurat de un numar mare de participanti. Unul dintre actorii principali ai filmului ,,Usturoi”, Sebastian Topan,  a fost prezent pentru a raspunde curiozitatilor publicului.

Cei mai tineri dintre participanti au invatat, s-au jucat, si-au dezvoltat creativitatea si increderea in fortele proprii multiple ateliere de pictura in diferite forme, dans, muzica, abilitati practice, crafting, margelit si au experimentat din diverse domenii de activitate cu ajutorul celor de la Crucea Rosie si Politia Romana.

LollyBoom este dedicat tuturor categoriilor de varsta. Publicul bucurestean s-a aratat incantat si s-a bucurat de trei zile de distractie, relaxare si activitati. Accesul in cadrul festivalului a fost gratuit.

Festivalul este un concept marca The Dwarfs si este realizat cu sprijinul financiar al Sectorului 5 al Municipiului Bucuresti prin Centrul de Cultura si Tineret Stefan Iordache prin programul de finantare nerambursabila in anul 2017 si al partenerilor Pikaso Events, Fantasmagia, Agentia TAS, Class Fiscal Consulting, A la TUTU, Click, Herlitz si al partenerilor media Itsy Bitsy, Sapte Seri, Magic Fm, SuntParinte, Iconcert, Bambum, Agerpres, Observator Cultural, Vin si eu.

Adauga tu primul comentariu:

  • Numele tau
    *Camp obligatoriu
  • Scrie aici comentariul tau!
    (maxim 1000 caractere)
  • Introdu codul de securitate alaturat

    Nu înţeleg codul
    *Camp obligatoriu