characters characters

Cea mai frumoasa fata din lume are 9 ani si este considerata “supermodel”. Mama ei este criticata pentru ca permite sexualizarea fetitei

10 decembrie 2014    |   1531 vizualizări

Varsta: 6 - 11 ani.

Kristina Pimenova
Kristina Pimenova este rusoaica, are 9 ani si a fost numita cea mai frumoasa fata din lume de reviste de moda prestigioase. A pozat pentru nume mari din industria modei, precum Vogue, Armani sau Dolce & Gabbana, fiind model de la 3 ani.

Mama ei, Gilkeriya Shirokova, este tot model si este cea care se ocupa de conturile de Facebook si Instagram ale Kristinei, care are milioane de fani pe ambele site-uri de socializare.

Kristina Pimenova si mama ei au ajuns in centrul atentiei dupa ce tot mai multi oameni au adus in discutie aspecte controversate ale fotografiilor in care apare fetita de 9 ani. Desi poarta haine de copil si foarte rar machiaj, criticii mamei sale atrag atentia asupra comentariilor pe care le atrag din partea fanilor fotografiile in care Kristina poarta pantaloni sau fuste mai scurte.

Mama Kristinei declara ca sterge comentariile neadecvate si ca ea alege fotografiile care vor fi postate. Obiectiile pe care le aduc criticii Gilkeriyei se refera la faptul ca asemenea imagini pot atrage pedofili si ca fetitei ii este rapita sansa la o copilarie normala.

Kristina Pimenova

„Iti sexualizezi propria fiica, iar din cauza parintilor ca tine atat de multe fete cresc cu probleme emotionale...in plus, exista multi oameni bolnavi care pot privi aceste imagini dintr-o perspectiva sexuala.” si „Copilul meu nu ar purta niciodata pantaloni atat de scurti si de stramti.” sunt doua exemple de comentarii ale adultilor ingrijorati cu privire la alegerile mamei Kristinei.

Gilkeriya Shirokova se apara de critici spunand ca cei care o critica au ei insisi probleme si ca fotografiile cu fiica sa sunt in totalitate inocente.

Tu ti-ai lasa fiica de 9 ani sa fie model?

Sursa: OddityCentral.com


*Surse fotografii: OddityCentral.com; DailyMail.co.uk

Adauga tu primul comentariu:

  • Numele tau
    *Camp obligatoriu
  • Scrie aici comentariul tau!
    (maxim 1000 caractere)
  • Introdu codul de securitate alaturat

    Nu înţeleg codul
    *Camp obligatoriu