characters characters

Buzau: Centru de informare pentru educatori si familii cu copii mici

18 noiembrie 2009    |   684 vizualizări
Primaria Buzau, in parteneriat cu Gradinita cu Program Prelungit nr. 8 si Inspectoratul Scolar Judetean, a infiintat Centrul de Resurse pentru Educatie si Dezvoltare (CRED).

Acesta va functiona ca un centru de informare, comunicare, formare si diseminare, destinat familiilor cu copii mai mici de 7 ani, personalului didactic si nedidactic din crese si gradinite, prin proiectele si initiativele care au ca punct central educatia de calitate a copiilor mici, atât in crese si gradinite, cât si in familie.

„Scopul infiintarii centrului il reprezinta imbunatatirea serviciilor educationale oferite de gradinite prin perfectionarea competentelor personalului care lucreaza in aceste institutii. Centrul beneficiaza de dotari speciale, calculatoare, tabla inteligenta si tot felul de materiale de documentare, de unde personalul din gradinite si crese, dar si mamicile care au copii intre 3 si 7 ani, pot obtine informatii utile pentru educatia micutilor”, ne-a declarat Florina Stoian, inspector scolar general.

Noul centru va functiona in sediul Gradinitei cu Program Prelungit nr. 8, cu sediul in Buzau, pe strada Unirii la nr. 10.
Pentru a asigura desfasurarea in conditii optime a activitatilor proiectate pentru Centrul de Resurse pentru Educatie si Dezvoltare, Ministerul Educatiei Cercetarii si Inovatiei va sustine acest centru pentru o perioada de un an de zile prin dotarea cu un pachet corespunzator de echipament de informatica si audio-video, asigurarea de mobilier, formarea de resurse umane si elaborarea regulamentului cadru de functionare noii institutii.

Sursa: www.adevarul.ro

Adauga tu primul comentariu:

  • Numele tau
    *Camp obligatoriu
  • Scrie aici comentariul tau!
    (maxim 1000 caractere)
  • Introdu codul de securitate alaturat

    Nu înţeleg codul
    *Camp obligatoriu