characters characters

British School of Bucharest ofera elevilor sansa de a castiga burse pentru anul academic 2019-2020!

29 noiembrie 2018    |   2482 vizualizări

Varsta: 11 - 15 ani, 15 - 18 ani.

Program de burse British School of Bucharest 2019 2020
British School of Bucharest (BSB), singura scoala din Romania apreciata cu calificativul ”excelent” de catre Inspectoratul scolilor Independente din Marea Britanie pentru calitatea procesului de invatare si a rezultatelor elevilor, precum si pentru calitatea dezvoltarii personale a elevilor, a deschis inscrierile in programul de burse pentru anul academic 2019 – 2020! BSB ofera burse de pana la 100% din taxa de scolarizare tuturor elevilor care isi doresc sa studieze la British School of Bucharest, sa descopere excelenta educatiei britanice si sa fie, astfel, parte din aceasta comunitate internationala!

BSB doreste sa recunoasca meritele elevilor cu rezultate remarcabile, fie ei elevi la scoli private sau de stat, care sunt pregatiti sa traiasca experienta educatiei britanice la cele mai inalte standarde. A sasea editie a programului de burse BSB este dedicata tuturor elevilor nascuti intre 1 septembrie 2004 si 31 august 2005, care vor trece in anul 10, si celor nascuti intre 1 septembrie 2002 si 31 august 2003, care, in anul academic urmator, vor fi in anul 12 in sistemul britanic. Elevii eligibili pentru bursele BSB sunt, in acest moment, clasele a 8-a si a 10-a in sistemul public de invatamant.

”Ne bucuram sa anuntam deschiderea celei de-a sasea editii a programului de burse, prin care oferim tuturor elevilor o sansa reala si unica de a descoperi excelenta educatiei britanice, indiferent de scoala pe care o urmeaza in prezent. Acest program poate aduce cu sine o schimbare pozitiva a parcursului actual, asa ca ii incurajam pe toti elevii cu rezultate remarcabile, care au ceva de spus, sa profite de aceasta sansa. E momentul lor! Ne dorim sa ii descoperim pe aceia pentru care performantele si rezultatele exceptionale vorbesc de la sine, sa ii primim cu bratele deschise in familia BSB si sa le dam aripi sa se dezvolte armonios. Cu fiecare editie a programului de burse am intalnit elevi exceptionali, cu capacitati si rezultate uimitoare, si sunt convins ca istoria se va repeta si de aceasta data, asa ca abia astept intalnirea cu toti acesti tineri nemaipomeniti”, a declarat Philip Walters, directorul British School of Bucharest.

Programul ofera tinerilor o sansa unica, aceea de a trai experienta educatiei britanice, intr-un mediu care le va asigura o dezvoltare academica si personala personalizata, la singura scoala britanica din Romania unde toti profesorii sunt vorbitori nativi de limba engleza. Inscrierile se pot face pana pe 23 ianuarie, ora 13:00. Procesul de selectie include teste de engleza, matematica si abilitati cognitive, precum si un interviu cu un reprezentant al scolii.

Radu este un fost bursier al BSB care s-a alaturat colectivului de elevi al scolii in anul 12, dupa ce a studiat la Colegiul National ”Sfantul Sava” din Bucuresti, sectia ”stiintele naturii”. intre timp, el a absolvit Universitatea din Liverpool si acum lucreaza in Oxford ca asistent arhitect. isi aminteste de perioada petrecuta la BSB, cu satisfactie si mandrie: ”Consider ca BSB este un loc minunat sa studiezi, daca iti doresti sa te dezvolti la nivel personal si sa ajungi sa studiezi in afara tarii. Profesorii de la BSB m-au indrumat sa aleg corect materiile potrivite pentru mine si m-au asigurat ca sunt acolo pentru mine, oricand dispusi sa imi ofere ajutorul. Numarul mic de elevi existent intr-o clasa, comparativ cu alte scoli, este un factor esential prin care profesorii au siguranta ca fiecare copil a inteles cursul. Optiunile nenumarate ale activitatilor extrascolare, care te ajuta sa te dezvolti nu doar la nivel academic, ci si personal, iti ofera sansa de a-ti perfectiona aptitudinile care-ti vor fi de un real ajutor pe viitor, incepand chiar din anii universitari. Atata timp cat iti doresti sa muncesti, sa te dedici si sa fii ancorat in prezent, o sa ai parte de momente extraordinare la BSB”.

Pentru inscriere la programul de burse BSB, completati formularul disponibil aici. Supervizata de Inspectoratul scolilor Independente din Marea Britanie, British School of Bucharest ofera educatie la standarde de excelenta celor peste 500 de elevi, din aproximativ 50 de nationalitati. BSB ofera o atentie personalizata studentilor sai, bazata pe dorintele si nevoile fiecaruia, astfel incat acestia sa-si atinga nivelul maxim de dezvoltare si sa paseasca cu incredere spre urmatoarea etapa educationala.

Rezultatele elevilor BSB la examenele de IGCSE si A Level sunt cu mult peste media globala si se pot compara favorabil cu cele obtinute de studentii celor mai ravnite universitati din Marea Britanie. Printre universitatile de prestigiu care si-au deschis portile pentru absolventii BSB se gasesc Imperial College, University College London (UCL), Queen Mary, City-University of London, University of the Arts London, London School of Economics and Political Science (LSE), King’s College, Istituto Marangoni, SOAS University, Oxford Brookes, Universities of Warwick, Bath, Bristol, Edinburgh, York si Southampton, precum si Ecole Hôtelière de Lausanne, Anglo American University (Prague) sau UCLA (USA).

Despre British School of Bucharest

British School of Bucharest este o scoala internationala privata de top, infiintata in anul 2000, care ofera posibilitatea elevilor cu varste cuprinse intre 2-18 ani sa studieze dupa curriculum britanic. Unicitatea BSB fata de oricare alta scoala din Bucuresti o reprezinta echipa unica de profesori, toti vorbitori nativi de limba engleza, cu experienta in predarea curriculumului britanic. BSB este, totodata, si singura scoala britanica din Romania care a fost apreciata cu calificativul ”excelent” pentru calitatea procesului de invatare si a rezultatelor elevilor, dar si pentru calitatea dezvoltarii personale a elevilor, de catre Inspectoratul scolilor Independente din Marea Britanie, in 2018.

Scoala ofera un mediu primitor, stimulativ si sigur, care incurajeaza indeplinirea potentialului individual si cresterea increderii in sine, in toate domeniile: academic, social si personal, cu accent pe inovare, creativitate, colaborare si invatare activa.

Adauga tu primul comentariu:

  • Numele tau
    *Camp obligatoriu
  • Scrie aici comentariul tau!
    (maxim 1000 caractere)
  • Introdu codul de securitate alaturat

    Nu înţeleg codul
    *Camp obligatoriu