characters characters

Bacau: Pompierii au daruit cadouri copiilor cu dizabilitati

21 decembrie 2009    |   477 vizualizări

Cei 55 de micuti cu probleme neuromotorii, beneficiari ai Centrului Daniel din Bacau l-au primit astazi pe Mos Craciun. Și asta pentru ca in fiecare an, in ajunul sarbatorilor de iarna, Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta „Maior Constantin Ene" al judetului Bacau, initiaza un proiect prin care sprijina copiii cu dizabilitati, din Centrul de Recuperare Neuromotorie „Daniel".

In aceasta dimineata la ora 10.00,  copiii din cadrul centrului s-au  bucurat de numeroae cadouri oferite de comanda Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta  „Maior Constantin Ene" al Judetului Bacau, cu ocazia sarbatorilor de iarna.

Cadourile oferite copiilor au constat in produse traditionale specifice sarbatorilor de Craciun, iar valoarea acestora este de aproximativ 900 lei.  Suma a fost adunata prin contributia umanitara a cadrelor unitati.

Micutii impreuna cu reprezentantii centrului au desfasurat cu aceasta ocazie si o serbare de Craciun plina cu surprize.

Copiii au cantat colinde si au recitat poezii. Asociatia de Sprijin a Copiilor cu Handicap Neuromotor Bacau, Centrul de Recuperare Neuromotorie „Daniel" este o organizatie neguvernamentala, nonprofit, care a fost infiintata in 1990.

Sursa: www.adevarul.ro

Adauga tu primul comentariu:

  • Numele tau
    *Camp obligatoriu
  • Scrie aici comentariul tau!
    (maxim 1000 caractere)
  • Introdu codul de securitate alaturat

    Nu înţeleg codul
    *Camp obligatoriu