characters characters

VIDEO- Jocurile pe calculator: cu sau fara reguli

Propus de: SuntParinte.ro   |   29 octombrie 2010    |   2776 vizualizări

Varsta: 6 - 11 ani, 11 - 15 ani, 15 - 18 ani.

Interesul copiilor pentru jocul pe calculator poate creste in asemenea masura incat acesta sa nu se mai implice in alte activitati de petrecere a timpului liber sau de invatare.

 
Te ingrijorezi de multe ori in aceasta situatie si incerci sa stabilesti niste reguli si limite in privinta folosirii calculatorului. Este foarte posibil insa ca cel mic sa nu le accepte si sa ai dificultati in a-l convinge sa le respecte. Cum poti proceda pentru ca regulile privind folosirea calculatorului sa fie respectate?

Cristina Calarasanu, psiholog, ne ofera cateva raspunsuri in materialul urmator:

 


 

 

Cristina Calarasanu este absolventa a Facultatii de Psihologie si Stiintele Educatiei din cadrul Universitatii Bucuresti si s-a format in psihodrama clasica si in terapie psihanalitica familiala in cadrul Apsylien (Association de la Psychanalyse des Liens), Lyon, Franta. Lucreaza cu grupuri de copii din gradinite, cu grupuri terapeutice pentru scolari si adolescenti, dar si cu familii. Este colaboratoare a multor site-uri de specialitate si autoare a numeroase articole pentru parinti. Ii puteti scrie pe adresa cpap.copiisiparinti@gmail.com


Ce reguli ai discutat impreuna cu copilul sa respecte atunci cand foloseste computerul?

 

Adauga tu primul comentariu:

 • Numele tau
  *Camp obligatoriu
 • Scrie aici comentariul tau!
  (maxim 1000 caractere)
 • Introdu codul de securitate alaturat

  Nu înţeleg codul
  *Camp obligatoriu

Citeste si alte articole din aceasta tema

Mai multe