characters characters

Din experienta unei mame. Convulsiile febrile

Propus de: Parenting cu Blandete   |   22 august 2018    |   2436 vizualizări

Varsta: 3 - 6 ani, 6 - 11 ani.

convulsiile febrile
In acest articol veti putea citi despre convulsii febrile asa cum le-am trait noi, deci trebuie tratat ca atare, deoarece nu se doreste a fi sfat medical ori expunere medicala. Desi cred ca anumite lucruri pot ajuta alti parinti, nu sunt in masura sa ofer sfaturi ori solutii in aspecte ce tin de partea medicala.

Articolul este impartit in 2 parti: in cel de azi veti putea citi descrierea experientei in sine, sentimentele care m-au incercat pe mine, iar a doua parte este cu cateva date despre convulsiile medicale, selectate in functie de ce mi s-a parut mie relevant, de ce am considerat eu ca fiind extrem de important de stiut de cei care citesc.

Deci, cum s-a manifestat concret convulsia? Ma gandesc ca asta se intreaba cine ajunge sa citeasca acest articol, asa ca am sa descriu cum a fost.

L-am luat in brate pe Andrei pentru a-l alapta si l-am intins pe pat. Fix inainte de a incepe convulsia, a avut o tresarire, asa cum mai avusese pe parcursul acelei zile. Am aflat mai tarziu ca acele tresariri au fost semnele prevestitoare, dar cine sa se fi gandit la asa ceva? Eu am crezut ca face asa din cauza durerilor cauzate de eruptia dentara, acela fiind singurul lucru evident in starea lui din acea zi, pe langa febra moderata (intre 37, 9 si 38,4 grade Celsius). Dupa acea tresarire, a ramas nemișcat, cu privirea fixa (nu cu ochii dati peste cap) intr-un punct. Deci nu avea miscari spasmodice, nu i se miscau ochii, nimic din toate astea. Pur si simplu, inert. Imediat mi-am dat seama ca e ceva foarte serios.

Citeste continuarea articolului pe ParentingcuBlandete.


Parenting cu Blandete este blogul Alexandrei, mama de 2 baieti minunati, Darius si Andrei, cu diferenta de varsta de fix 3 ani si 3 zile. Alexandra scrie despre bucuriile pe care i le aduce viata de mama, dar si despre provocarile ei.


*Sursa foto: Pixabay.com

Adauga tu primul comentariu:

 • Numele tau
  *Camp obligatoriu
 • Scrie aici comentariul tau!
  (maxim 1000 caractere)
 • Introdu codul de securitate alaturat

  Nu înţeleg codul
  *Camp obligatoriu

Citeste si alte articole din aceasta tema

Mai multe