characters characters

Clasa a III-a: Cum invata copilul matematica? MateMagia Initierea

Propus de: SuntParinte.ro   |   04 octombrie 2013    |   43777 vizualizări

Varsta: 9 ani.

matematica clasa a III-a Matemagia Intierea
„Cea mai importanta teorema ramasa nerezolvata este de ce unii oameni se pricep mai bine la matematica decat altii.” (Adrian Mathesis)

Ca parinte, poate ti-ai pus deseori aceasta intrebare: "Cum sa il fac pe copil sa invete matematica mai placut si mai usor?".


Pentru toti parintii aflati in situatia de a-l ajuta pe copil sa invete si sa indrageasca matematica, INTUITEXT a pus la cale o poveste:  MateMagia Initierea.

 

„Ce este un numar natural?”, „Cum se compara, ordoneaza si aproximeaza numerele?”, „Ce inseamna adunarea si scaderea cu trecere peste ordin?”. Probleme de matematica de acest fel se transforma in arme pe care copilul le foloseste alaturi de eroii Carepecare, pentru a elibera MateMagia din mainile maleficului Mordeus.


Vezi mai multe detalii despre acest produs.


Cum devine matematica o poveste? Prin cateva „trucuri magice”:

  • explicarea notiunilor noi in cadrul unor rezumate teoretice
  • jocuri educationale contratimp
  • probleme cu rezolvare asistata
  • teste de verificare cu grad crescator de dificultate
  • statistici care reflecta performanta copilului

Toate acestea faciliteaza invatarea, exersarea si testarea cunostintelor de matematica intr-un mod distractiv si captivant. Scopul unui asemenea produs este de a-l ajuta pe copil sa invete intr-un mod placut, printr-o trecere lina de la notiunile usoare la cele complexe.


Cum altfel il ajuti pe copil sa invete matematica?


1.Ce ar fi daca juniorul tau va avea un prieten de incredere care il va ajuta sa inteleaga matematica... prin joc, intr-un mediu online sigur? ScoalaIntuitext.ro este exact acel spatiu,  care face din matematica o aventura. Creat de specialisti educationali, produsul online va deveni in scurt timp si preferatul tau ca parinte, pentru ca vei primi rapoarte detaliate ce prezinta evolutia copilului tau dar si activitatile preferate, punctajele obtinute. 
In plus, temele se vor rezolva mai usor, cu placere si in timp util, ceea ce va fi apreciat de catre tine, tinand cont de programul aglomerat pe care il ai.

2.Exerseaza adunarea si scaderea prin joc si activitati creative. 

3.Cere-i sa joace rolul de profesor pentru o zi si sa iti predea o lectie de matematica.

4.Daca stapaneste bine materia, incurajeaza-l sa se inscrie in diverse competitii, concursuri scolare. 

5.Incearca sa scoti in evidenta situatiile cotidiene in care tu sau copilul folositi matematica: la cumparaturi, la calcularea distantelor, in realizarea programului zilnic, masurarea ingredientelor atunci cand gatiti etc.

6.Propune-i probleme de matematica distractive, care sa ii trezeasca interesul printr-o perspectiva inedita, dar in acelasi timp sa ii stimuleze si gandirea logica. Caietul de Matematica, clasa a III-a, il va ajuta pe copilul tau sa descopera matematica, zi de zi, si de ce nu sa o indrageasca. 

 

Comentează:

  • Numele tau
    *Camp obligatoriu
  • Scrie aici comentariul tau!
    (maxim 1000 caractere)
  • Introdu codul de securitate alaturat

    Nu înţeleg codul
    *Camp obligatoriu
  • Utilizator Anonim
    Roxana    19.10.2011 - 12:41
    Eu zic sa aveti grija foarte mult cand cititi ceva din carti sa nu lasati cartea sa o i a inainte trebuie sa inveti pas cu pas pentru a ajunge la o nota mai curajoasa!Cartile va pot ajuta foarte mult dar trebuie sa fiti atenti la ce vrea sa spuna!!Iubiti Sanatatea dar si Cartea ca e mai buna decat tot ce e in Lumea asta
  • Utilizator Anonim
    Roxana    19.10.2011 - 12:37
    Da este o cale mai usoara de a invata mai repede dar asta ar trebui tot sa inveti asa ca ar fii mai bine sa lasati cartea sa prinda viata si lasa ti interesul sa intre prin inimile vostre;)

Citeste si alte articole din aceasta tema

  • VIDEO: Schema liniara a unei propozitii. Cum se realizeaza
    VIDEO: Schema liniara a unei propozitii. Cum se realizeaza
    12 noiembrie 2014   

    In clasa a treia, la limba romana, copiii incep sa invete despre partile de vorbire si de propozitie. Una dintre metodele prin care li se explica aceste lucruri elevilor o reprezinta schema liniara a unei propozitii.

  • VIDEO: Ortogramele “sau / s-au” si “iau / i-au”
    VIDEO: Ortogramele “sau / s-au” si “iau / i-au” 3
    12 noiembrie 2014   

    Copilul tau ezita atunci cand trebuie sa scrie “s-au”  ori “i-au”? Ortogramele se numara printre acele lucruri care, odata invatate gresit, se corecteaza cu dificultate mai tarziu. Multi copii au dificultati in a intelege regulile care stau la baza celor mai frecvente ortograme si fac deseori greseli.

  • VIDEO: Adjectivul. Identificare si analiza
    VIDEO: Adjectivul. Identificare si analiza 5
    04 februarie 2014   

    Vrei sa fii un parinte bun si sa ai un copil fericit. Ii spui adesea copilului tau ca trebuie sa fie cuminte. Cuvintele “bun”, “fericit”, “cuminte” sunt adjective. Aceste parti de vorbire sunt extrem de frecvente in comunicarea dintre noi si sunt de asemenea, obiectul lectiilor de limba romana pe care le va invata copilul tau in clasa a treia. Cum te vei asigura ca aceste lectii vor fi mai usoare pentru copilul tau?

Mai multe