characters characters

Numerele de la 1 la 20 in engleza

Propus de: SuntParinte.ro   |   28 octombrie 2016    |   14269 vizualizări
Numerele in engleza
Numerele in engleza pot fi invatate de catre copii foarte usor daca le includem in jocuri si activitati distractive, care ii fac placere. Desigur ca si repetitia are un rol important, insa pentru a-l motiva pe copil si a-i face invatarea mai usoara, poti apela la jocuri si activitati.

Iata cateva idei prin care copilul tau poate exersa numerele de la 1 la 20 in engleza:

Salveaza fisa de mai sus pe calculator (Click dreapta pe imagine, Save as/Salveaza ca), printeaz-o si decupati impreuna numerele.

Apoi adreseaza-i copilului intrebari prin care sa exerseze numrele in engleza. Cel mai simplu este sa rezolvati impreuna adunari cu un rezultat pana la 20 :). Le poti scrie pe foaie, iar copilul tau va alege numarul care indica raspunsul corect, rostindu-l cu voce tare.

Poti scrie pe o lista, in limba romana, toate numerele de la 1 la 20: „unu, doi, trei, patru, cinci, sase” etc., iar copilul va trebui sa aseze in dreptul fiecarui numar, cartonasul cu numarul in limba engleza.

O alta modalitate in care poti folosi fisa este sa o printati si sa o lipiti undeva la vedere in camera copilului, pentru a se familiariza usor cu numerele :).

Comentează:

  • Numele tau
    *Camp obligatoriu
  • Scrie aici comentariul tau!
    (maxim 1000 caractere)
  • Introdu codul de securitate alaturat

    Nu înţeleg codul
    *Camp obligatoriu
  • Fără foto
    Ella    15.11.2016 - 19:54
    Stiu pe " de rost".