characters characters

Vocabular limba engleza - exercitiu

Propus de: SuntParinte.ro   |   02 decembrie 2019    |   2899 vizualizări

Varsta: 6 - 11 ani.

exercitiu de vocabular limba engleza
Cum poti exersa vocabularul si abilitatea copilului tau de a scrie corect in limba engleza? Iata o fisa printabila care poate fi de folos profesorilor, dar si parintilor.

Descarca fisa printabila in format pdf de aici.

Copiilor le plac provocarile, iar cand acestea ii ajuta sa invete mai bine sau sa isi exerseze cunostintele si abilitatile, este cu atat mai bine.


Ideea de mai sus este potrivita pentru momentele din lectie in care profesorul are nevoie de cateva minute de liniste, in care copiii sa rezolve un exercitiu sau pentru parintii care vor sa incurajeze cunostintele de limba engleza ale copiilor. 

In clasa:

Copiii primesc fisa printabila sau completeaza in caiete cate 10 cuvinte in limba engleza din diferite campuri lexicale: natura, animale, familie, sporturi, haine, mobila, emotii si sentimente, mijloace de transport etc. Este o modalitate de a recapitula vocabularul dupa mai multe lectii de engleza.

La final, cadrul didactic poate scrie pe tabla raspunsurile copiilor, pentru a le arata cum se scriu corect. Copiii vor spune pe rand cate unul dintre cuvintele scrise pe foaie, pana cand sunt trecute pe tabla toate variantele.


Daca realizezi activitatea acasa, impreuna cu copilul tau, poti sa completezi fisa si tu si apoi puteti compara cuvintele pe care le-ati scris. Verificati in dictionar toate cuvintele scrise si corectati impreuna greselile, daca exista.

Adauga tu primul comentariu:

 • Numele tau
  *Camp obligatoriu
 • Scrie aici comentariul tau!
  (maxim 1000 caractere)
 • Introdu codul de securitate alaturat

  Nu înţeleg codul
  *Camp obligatoriu