characters characters

Vanatoare de comori de Craciun

Propus de: Parenting cu Blandete   |   21 decembrie 2017    |   3788 vizualizări

Varsta: 3 - 6 ani, 6 - 11 ani.

vanatoare de comori de Craciun
Una din activitatile din calendarul nostru de Advent este vanatoarea de comori pe care eu m-am gandit sa o realizez cu tematica de Craciun. Asa ca am cautat prin casa diverse obiecte pe care le-am introdus in treasure hunt-ul nostru si a iesit ceva frumos, zic eu. A fost primul treasure hunt, deci nu prea aveam asteptari, nu stiam cat de mult o sa-i placa lui Darius.  Dar a fost incantat sa descopere toate surprizele pe care i le-am pregatit in seara asta. Activitatea era programata pentru alaltaieri, insa am schimbat zilele deoarece nu era totul gata. Am compus cateva catrene ca sa il atrag pe nazdravanul meu. A fost distractiv pentru ca la fiecare pas a descoperit ceva nou, iar la final mai voia sa gaseasca indicii*:) fericit.


Iata de ce aveti nevoie daca vreti sa incercati vanatoarea de comori:


Eu am folosit 10 obiecte (pe care le-a gasit pe parcurs) ce au legatura cu iarna sau cu Craciunul.
Langa aceste obiecte se afla urmatorul indiciu. Probabil ca le aveti la indemana sau daca nu, pot fi usor inlocuite cu altceva de prin casa:


O bomboana de ciocolata– legatura cu Craciunul e aceea ca pe vremea noastra(auch, cum suna asta:), noi impodobeam bradul si cu bomboane de pom. Va mai amintiti?*:) fericit Cu ocazia asta ii voi povesti scurt lui D. despre cum era Craciunul pe atunci.


O caciula de Mos Craciun – probabil deja aveti asa ceva . Daca nu, o gasiti in orice supermarket.


Citeste continuarea articolului pe ParentingcuBlandete


Parenting cu Blandete este blogul Alexandrei, mama de 2 baieti minunati, Darius si Andrei, cu diferenta de varsta de fix 3 ani si 3 zile. Alexandra scrie despre bucuriile pe care i le aduce viata de mama, dar si despre provocarile ei.

Adauga tu primul comentariu:

 • Numele tau
  *Camp obligatoriu
 • Scrie aici comentariul tau!
  (maxim 1000 caractere)
 • Introdu codul de securitate alaturat

  Nu înţeleg codul
  *Camp obligatoriu