characters characters

Temele pentru acasa: organizare

Planner pentru organizarea temelor pentru acasa

Propus de: SuntParinte.ro   |   21 noiembrie 2017    |   6313 vizualizări

Varsta: 6 - 11 ani, 11 - 15 ani.

temele pentru acasa organizare
Temele pentru acasa pot da batai de cap copiilor, dar si parintilor. Sunt multe, sunt dificile si de multe ori, diverse: portofolii, compuneri, exercitii, eseuri sau experimente. Controversate si dezbatute intens intre parinti, copii si cadre didactice, temele pentru acasa raman in continuare o realitate a vietii de elev inca din primii ani de scoala.

Citeste si:

Cum il motivezi pe copil sa isi indeplineasca obiectivele


Pentru ca organizarea eficienta este de multe ori salvatoare cand exista un volum mare de munca si mai multe termene limita, il poti ajuta pe copil sa tina pasul cu toate temele si proiectele pe care le are de facut recomandandu-i sa foloseasca un planner. Mai simplu spus, o lista pe care poate trece toate temele si proiectele sale si termenele limita pentru fiecare in parte.

Exista o varietate mare de formule in care isi poate organiza aceasta lista, iar fisa de mai sus ofera un astfel de exemplu. Daca vi se pare potrivita, o puteti salva pe calculator (click dreapta si Save as/Salveaza ca) si o puteti printa pentru a o folosi. Sau puteti crea voi o structura potrivita pentru organizarea temelor si proiectelor scolare ale copilului tau.

Adauga tu primul comentariu:

 • Numele tau
  *Camp obligatoriu
 • Scrie aici comentariul tau!
  (maxim 1000 caractere)
 • Introdu codul de securitate alaturat

  Nu înţeleg codul
  *Camp obligatoriu