characters characters

Fisa de monitorizare a progresului

Cum il motivezi pe copil sa isi indeplineasca obiectivele

Propus de: SuntParinte.ro   |   01 februarie 2017    |   6168 vizualizări

Varsta: 6 - 11 ani, 11 - 15 ani, 15 - 18 ani.

fisa monitorizare progres
De fiecare data cand ne propunem sa atingem anumite obiective, incepem cu energie si motivatie, dar de obicei devine mai dificil sa ne pastram acelasi nivel de implicare de-a lungul timpului. O modalitate de a ne mentine motivate pentru perioade lungi de timp este monitorizarea progresului.

Copiii beneficiaza in mod special de pe urma acestei activitati,dar iti recomandam sa o aplici si tu pentru obiectivele pe care ti le-ai stabilit.

Cum se realizeaza

Vorbeste cu copilul tau despre ce isi doreste sa realizeze sau sa obtina in urmatoarea perioada. Poate fi vorba de a invata sa cante la un instrument, sa invete sa danseze, sa invete mai bine la o anumita materie sau sa faca mai multa miscare. Oricare sunt obiectivele sale care presupun un efort pe termen lung, le puteti pune pe lista.

Printeaza fisa de mai sus (click dreapta si Save as/Salveaza ca) sau deseneaza o fisa care se potriveste obiectivelor copilului tau.

Alegeti un obiectiv si stabiliti impreuna, in scris, etapele pe care trebuie sa le parcurgeti pentru a-l atinge.

Scrieti denumirea obiectivului pe fisa, lipiti fisa la vedere si incepeti sa bifati pasii si etapele parcurse pana la indeplinirea lui! 

Mult succes!

Citeste si

Cum iti formezi obiceiuri sanatoase

Adauga tu primul comentariu:

 • Numele tau
  *Camp obligatoriu
 • Scrie aici comentariul tau!
  (maxim 1000 caractere)
 • Introdu codul de securitate alaturat

  Nu înţeleg codul
  *Camp obligatoriu