characters characters

Tabla impartirii

Propus de: SuntParinte.ro   |   11 ianuarie 2018    |   58544 vizualizări

Varsta: 6 - 11 ani.

tabla impartirii

Tabla impartirii si tabla inmultirii sunt notiunile de matematica pe care multi dintre noi ni le amintim din copilarie ca (destul de) dificile si frustrante. Cu putina repetitie si rabdare, cu exercitii si sprijin din partea parintilor, copiii pot invata usor atat table inmultirii, cat si table impartirii.

De altfel, daca cel mic a invatat tabla inmultirii, tabla impartirii este deja cunoscuta, dar poate fi util pentru copil sa o aiba la vedere.

Citeste si:

Tabla inmultirii pentru copii

Tabla inmultirii pentru copii - fisa de exercitii


De aceea, poti sa ii sugerezi copilului tau sa realizeze o fisa cu tabla impartirii sau poti sa o salvezi pe calculator (click dreapta pe imagine si Save as/Salveaza ca) si sa o printezi pe cea propusa de noi.

Pentru a-l ajuta pe copil sa vada utilitatea calculelor de impartire, ii poti cere ajutorul atunci cand trebuie sa faci diverse calcule cotidiene care presupun impartirea (de exemplu, cand calculezi cate obiecte de acelasi pret poti cumpara de o anumita suma de bani).

Recomandari

Caietul auxiliar de matematica si explorarea mediului pentru clasa a II-a reprezinta un instrument de invatare care ofera contexte multiple si variate pentru formarea competentelor prevazute in programa scolara.

ScoalaIntuitext.ro este o platforma educationala care va aduce multe beneficii copilului tau, iar tu te vei simti mandru de rezultatele sale, dar cel mai mult de starea cu care se raporteaza la invatare! Va invata de placere, intr-un mod prietenos si interactiv.


Comentează:
3 comentarii

 • Numele tau
  *Camp obligatoriu
 • Scrie aici comentariul tau!
  (maxim 1000 caractere)
 • Introdu codul de securitate alaturat

  Nu înţeleg codul
  *Camp obligatoriu
 • Fără foto
  lara    24.07.2020 - 15:44
  ce trebuie sa faci
 • Fără foto
  ionut    03.12.2018 - 20:12
  ca mai faina tabla inmultiri
 • Fără foto
  stoian sanziana nicoleta    30.05.2018 - 16:56
  multumesc;mult sunteti cea mai buna echipa si va pup de aici dela braiesti
  va iubesc mult echipa facebook