characters characters

Rama foto decorata cu coji de ou

Propus de: Atelierul cu de Toate   |   24 aprilie 2013    |   2497 vizualizări

Varsta: 6 - 11 ani, 2 - 3 ani.

Se apropie sarbatorile pascale. Pentru a va exersa imaginatia si creativitatea si in vacanta de Pasti, iti propunem sa folosesti cojile de oua vopsite pentru a realiza impreuna cu copilul tau o rama foto deosebita. Orice copil cu varsta de peste 4 ani, sub supravegherea si cu indrumarea unui adult poate realiza aceasta activitate.


De ce ai nevoie?

  - o rama de fotografii, din lemn sau carton

- coji de oua vopsite in diferite culori

- lipici

* Durata de realizare – aprox. 45 min

* Cost – aprox. 8 RON

Cum se realizeaza?

  1. Pregatirea materialelor: Se pot folosi coji de la ouale vopsite pentru Paste sau se pot vopsi separat, folosind colorant alimentar. In functie de dimensiunile ramei, pot fi necesare cojile a 2-4 oua. Cojile de oua se lasa la uscat, in aer liber, cateva zile inainte de realizarea proiectului.

Pentru decorare, se folosesc bucatele de coaja de diferite dimensiuni.

2. Dupa ce ati fixat fotografia in rama, puteti incepe decorarea. Asezati rama pe o suprafata plana si fixati bucatelele de coaja de ou cu lipici, pe toata suprafata acesteia. Lasati sa se usuce.

 

 logo atelierul cu de toate  Atelierul cu de toate® reprezinta  o platforma care integreaza programe de dezvoltare personala pentru prescolari si scolari mici. Credem ca o copilarie in care explorezi, inveti si descoperi ce-ti place este o copilarie frumoasa, necesara pentru o viata implinita. 

Adauga tu primul comentariu:

 • Numele tau
  *Camp obligatoriu
 • Scrie aici comentariul tau!
  (maxim 1000 caractere)
 • Introdu codul de securitate alaturat

  Nu înţeleg codul
  *Camp obligatoriu