characters characters

Pictura pe pietre – culoare si distractie

Propus de: Parenting cu blandete   |   18 aprilie 2018    |   7811 vizualizări

Varsta: 3 - 6 ani, 6 - 11 ani.

pietre pictate
Nu prea eram eu convinsa ca o sa-mi placa cu adevarat sa pictez pietre pentru simplul motiv ca I’m not that into painting. Nu-mi nici displace pictatul/desenatul, doar ca e spre sfarsitul listei cu activitati de facut pentru a ma relaxa. On the other hand, ma bucur de prilejuri care sa-mi dovedeasca contrariul, care sa-mi arate ca poate fi chiar fun. Si o astfel de provocare a venit de la educatoarele lui Darius care ne-au lansat invitația de a face o drumetie in natura pentru a observa culorile, dar si pentru a strange…pietre pe care apoi sa le pictam. Propunerea a venit in contextul in care luna aceasta au studiat culorile la gradinita.

Iar proiectul de final  a presupus sa desenam acasa, in familie, cercuri concentrice pe pietre. In fiecare luna avem un proiect pe care il facem acasa, impreuna cu membri familiei. Trebuie spus aici, ca o paranteza mai lunga, ca la gradinița asta fac o gramada de lucruri interesante, haioase, creative. Ar fi tare multe de povestit despre acest loc minunat, despre schimbarile pe care le-am observat de cand am schimbat gradinița, despre alegeri bune pe care uneori le amanam din teama. Dar am sa revin pe subiect pentru ca demult imi tot propun sa scriu despre gradi.

Ma intorc acum la pictat. Dupa ce am “cules” pietrele din jurul blocului, ne-am apucat de treaba, nestiind cum si ce o sa iasa. Dar avand instrucțiuni concrete, respectiv de a desena cercuri concentrice, n-a fost complicat deloc. Doar ne gandeam cum sa combinam culorile. Mi-a placut ce ne-a iesit, desi nu e vreo opera de arta

Citeste continuarea articolului pe Parenting cu Blandete.


Parenting cu Blandete este blogul Alexandrei, mama de 2 baieti minunati, Darius si Andrei, cu diferenta de varsta de fix 3 ani si 3 zile. Alexandra scrie despre bucuriile pe care i le aduce viata de mama, dar si despre provocarile ei.


*Sursa foto: Pixabay.com

Adauga tu primul comentariu:

 • Numele tau
  *Camp obligatoriu
 • Scrie aici comentariul tau!
  (maxim 1000 caractere)
 • Introdu codul de securitate alaturat

  Nu înţeleg codul
  *Camp obligatoriu