characters characters

Uniunea Europeana pe intelesul copilului tau

Propus de: SuntParinte.ro   |   01 aprilie 2011    |   8935 vizualizări

Varsta: 3 - 6 ani, 6 - 11 ani, 11 - 15 ani, 15 - 18 ani.

harta europeiCopilul tau aude aproape peste tot despre “U.E.” sau “Uniunea Europeana”. Daca este mai mic, probabil te va intreba curios despre ce e vorba mai exact si de ce este atat de importanta, iar daca este deja la scoala, probabil stie cateva lucruri, insa nu sunt complete. Iti recomandam cateva resurse gratuite interactive pentru copii:  chestionar despre moneda euro, un test despre limbile vorbite in tarile din Uniunea Europeana sau informatii inedite despre Europa. Citeste in continuare pentru a gasi si alte activitati si informatii pe care i le poti oferi, in functie de varsta lui.

 
 

 

Prescolarilor le place sa deseneze, sa decupeze si sa se joace. De aceea, ii poti explica despre U.E. apeland la jocuri si activitati practice adecvate varstei sale. Citeste mai mult.


 
 
 
 
 

UE pentru elevii din clasele primarePrimar: UE pe intelesul elevilor din clasele primare  

In clasele primare, copiii invata foarte multe lucruri din diverse domenii, astfel ca baza lor de cunostinte se largeste. Iti propunem sa ajuti si tu acest proces de invatare prin oferirea de informatii despre Europa si despre Uniunea Europeana. Citeste mai mult.

 

 

 

 

uniunea europeana pentru copiii de gimnaziuGimnazial: Ce ii spui copilului tau despre Uniunea Europeana

Copilul tau este din ce in ce mai interesat de istorie si geografie? Ii plac aceste domenii si cauta tot mai multe informatii? Iti propunem o serie de activitati pe care le poti realiza impreuna cu copilul tau pentru a-i oferi informatii despre Uniunea Europeana. Citeste mai mult.

 

 

 

 

 

uniunea europeana pentru adolescentiLiceal: Ce stiu adolescentii despre Uniunea Europeana

Adolescentii pot intelege in profunzime informatii legate de programele, institutiile si strategiile Uniunii Europene. De asemenea, ii pot interesa subiecte precum dreptul de a studia sau de a munci in alte tari din uniune. De aceea, nu ezita sa ii oferi cat mai multe informatii pe aceste teme. Citeste mai mult.

Adauga tu primul comentariu:

 • Numele tau
  *Camp obligatoriu
 • Scrie aici comentariul tau!
  (maxim 1000 caractere)
 • Introdu codul de securitate alaturat

  Nu înţeleg codul
  *Camp obligatoriu

Citeste si alte articole din aceasta tema

Mai multe