characters characters

Ucenicul Vraciului

Propus de: UrbanKid.ro   |   07 iulie 2010    |   2755 vizualizări

Varsta: 6 - 11 ani.

Eram un copil destul de cuminte, dar fara vreo dorinta arzanda de a citi pe nerasuflate toata biblioteca din cartier. Aceasta pana mama a venit cu o idee ingenioasa. Stia foarte bine ca mie nu-mi plac povestile simple, gen „Scufita rosie” sau mai stiu eu ce „Capra cu 3 iezi”. Asa ca a inceput sa imi furnizeze carti de aventuri un pic mai palpitante. Acest mic siretlic i-a reusit de minune, din moment ce, pana la terminarea clasei a noua, devoram cartile ca paine calda si nu rezistam sa stau nici macar in metrou fara sa mai citesc o pagina – doua.


Acest articol este pentru voi, acei copii mari, care nu ati descoperit inca adrenalina data de foile unei carti bune. Si pentru aceasta, va voi prezenta o serie ce va va tine sigur cu sufletul la gura. Autorul este Joseph Delaney. Sigur ati auzit de el. Este scriitorul care a adus mirajul vracilor britanici in casele romanilor.


“Ucenicul Vraciului”, prima carte a seriei, am cumparat-o dupa o lunga plimbare prin sectiunea Adolescenti a unei librarii bucurestene. Cautam ceva ce ar determina un pusti de 13 ani sa se apuce de citit. Rezultatul? 3 ore de stat pe canapea, deoarece nu ma mai puteam opri din lecturarea aventurilor.


Citeste mai departe pe UrbanKid.ro

 

Adauga tu primul comentariu:

 • Numele tau
  *Camp obligatoriu
 • Scrie aici comentariul tau!
  (maxim 1000 caractere)
 • Introdu codul de securitate alaturat

  Nu înţeleg codul
  *Camp obligatoriu

Citeste si alte articole din aceasta tema

Mai multe