characters characters

Tabere la munte

Propus de: SuntParinte.ro   |   01 iunie 2012    |   2438 vizualizări

Varsta: 3 - 6 ani, 6 - 11 ani, 11 - 15 ani, 15 - 18 ani.

Tabere la munteCine nu isi aminteste cu placere taberele la munte din copilarie? Activitatile distractive, plimbarile pe munte, contactul cu natura au bucurat intotdeauna copiii. La toate acestea se adauga si alte activitati pe care copiii le pot desfasura in cadrul taberelor de munte organizate de Ditheo (tiroliana,escalada,rapell,paintball). Doamna Geanina Grigore ne-a dat mai multe detalii despre taberele organizate pentru copii in aceasta vara.


1. Descrieti-ne oferta dumneavoastra de tabere
Anul acesta am incercat sa venim in intampinarea copiilor si a parintilor cu o serie de tabere extrem de atractive, dar si la preturi rezonabile, astfel incat  sa poata beneficia cat mai multi copii de o minunata vacanta la  munte.

Oferta noastra este structurata pe trei zone: Bran,Vidraru si Gura Humorului (Bucovina).
Taberele au o durata de 7 zile/5 nopti sau 6 zile/5 nopti si preturi de la 670 la 1000 lei.

In aceste costuri avem inclus transport cu autocarul, pensiune completa, gustari, masa de fructe/zi, excursii si activitati cu animatori sau instructor, ghizi montani, profesori de limbi straine.

Toate aceste pachete de servicii le-am diversificat de la an la an si am facut acest lucru tinand cont de dorintele copiilor  dar si ale parintilor.

Taberele noastre incep din 25 iunie si merg pana la sfarsitul lunii august si se adreseaza copiilor de la 4-5 ani pana la 16 -17ani.

Tabere la munte2. Ce asteptari au copiii de la o tabara?
Raspunsul e simple sa se distreze ,sa vada lucruri noi in fiecare zi,sa faca lucruri neobisnuite vietii de zi cu zi(tiroliana,escalada,rapell,paintball).

3. Ce isi doresc parintii de la o tabara in care isi trimit copilul?
Raspunsul e la fel de simplu: Sa fie in siguranta!Aceasta este de fapt si principala noastra grija, caci inainte de a fi organizatori de tabere, suntem parinti.

4. Ce sfaturi avem pentru parinti?
In primul rand sa aibe incredere in proprii lor copii caci pot sa se descurce si singuri,si apoi,sa fie siguri ca cineva ii va supraveghea in permanenta copilul.

5. Cum va pot contacta parintii interesati de oferta dumneavoastra?
Ne pot scrie la adresa contact@ditheo.ro sau ne pot suna la numarul: 0720-058.544

 

Adauga tu primul comentariu:

  • Numele tau
    *Camp obligatoriu
  • Scrie aici comentariul tau!
    (maxim 1000 caractere)
  • Introdu codul de securitate alaturat

    Nu înţeleg codul
    *Camp obligatoriu