characters characters

Taberele internationale Mirunette

Propus de: SuntParinte.ro   |   29 mai 2012    |   1811 vizualizări

Varsta: 3 - 6 ani, 6 - 11 ani, 11 - 15 ani, 15 - 18 ani.

Taberele internationale MirunettePentru parintii care intentioneaza sa isi trimita copiii in strainatate in aceasta vara, Mirunette International pregateste tabere in Marea Britanie, Elvetia, Franta si multe alte tari. Am vrut sa aflam mai multe despre oferta lor si le-am adresat cateva intrebari. Citeste mai departe pentru a afla mai multe informatii.


1. Descrieti-ne oferta dumneavoastra de tabere.
Destinatiile

Mirunette International Education ofera tabere internationale in strainatate in tari cu traditie in invatamantul de calitate: Marea Britanie, Elvetia, Germania, Franta, Italia, Spania, SUA.

Preturile
Pretul unei tabere internationale de 2 saptamani este in medie 1500 GBP pentru Marea Britanie. Pretul unei astfel de tabere include cazarea in campus, 3 mese / zi, excursiile incluse in program, cursurile de limba engleza tinute de profesori vorbitori nativi, supravegherea 24h din 24, activitatile recreative si de dezvoltare personala: dansuri, sporturi, arts & crafts, karaoke, seri tematice etc.

Perioada de desfasurare
Taberele organizate de Mirunette International Education dureaza 2 saptamani si se desfasoara in lunile iulie si august.

Perioada de inscrieri
In 2012 avem foarte multe grupuri de copii, deja formate, iar pentru putinele locuri disponibile pe care le mai avem pentru vara aceasta recomandam ca inscrierile sa se faca cat mai curand, pana pe 15 iunie.

Varsta copiilor care se pot inscrie
Programele educationale de vara se adreseaza unei palete largi de varsta, aceste tabere internationale fiind organizate desigur tinand cont si de varsta medie a copiilor din grup. Astfel, se pot inscrie copii de la 5 ani pana la tineri de 20 de ani.

Taberele internationale Mirunette2. Care sunt activitatile in care vor fi implicati copiii in aceasta tabara de vara?
Copiii sunt implicati in activitati deosebite de dezvoltare personala: cursuri de limba engleza, socializare cu colegii de tabara, activitati sportive (tenis, fotbal, hipism, volei, baschet, rugby, dans, wall-climbing etc), culturale, distractive: disco, karaoke, seara talentelor, jocurile in echipa, toate acestea si multe altele reprezinta momente unice pentru cei ce aleg taberele educationale in strainatate, alaturi de excursiile educative la obiective de interes turistic.

3. Exista conditii speciale pe care trebuie sa le indeplineasca participantii? (anumite echipamente etc.)
Fiind vorba de tabere de vara pentru copii, ne bucuram sa nu limitam in niciun fel dorinta copiilor de participa la astfel de programe deosebite. Ce trebuie sa contina bagajul pentru 2 saptamani de super vacanta, cu siguranta fiecare parinte stie deja! Smile

 


4. Care a fost feedback-ul participantilor la editiile anterioare ale taberei organizate de dv.?
Calitatea serviciilor noastre isi gaseste un feedback foarte bun atat din partea copiilor, a parintilor, cat si a profesorilor de limba engleza. De asemenea, faptul ca sunt foarte multi copii care se reintorc si care merg in tabere ani la rand este o confirmare a calitatii serviciilor pe care le oferim.

5. Din experienta dumneavoastra, ce isi doresc parintii de la o tabara de vara?
Parintii isi doresc siguranta, increderea ca timp de 2 saptamani copiii lor se dezvolta sub atenta supraveghere a unui staff britanic, iar cei mici au sansa de a-si dezvolta limba engleza si de a se relaxa si distra la maxim. Intr-o tabara internationala au parte din plin de toate acestea!


Taberele internationale Mirunette6. De ce ar fi benefic pentru un copil sa participe la tabara organizata de dvs.?
In primul rand invitam toti copiii sa participe la o tabara de limba engleza in strainatate intrucat au sansa de a experimenta cultura unei tari cu traditie – precum este Marea Britanie, spre exemplu. De asemenea, socializarea cu copii din tari diferite le pot oferi pe langa dezvoltare personala, cat si posibilitatea mentinerii unui networking international pentru viitorul carierei lor. Vizitarea unor puncte turistice deosebite, precum si invatarea limbii engleze cu profesori vorbitori nativi reprezinta alte puncte forte pentru orice participant la o tabara internationala Mirunette.

7. Cum va pot contacta parintii interesati de oferta dumneavoastra?
Mirunette International Education ofera consultanta gratuita tuturor celor care doresc sa participe in astfel de tabere pe intreg parcursul de aplicare, dar si de desfasurare.
Parintii, dar si profesorii de limba engleza ne pot contacta prin telefon ori e-mail, sau chiar direct, la sediul nostru din Bd. Pache Protopopescu, Nr.81, Et.1, Sect.2, Bucuresti.
Numar de telefon: 021.210.16.02 sau 0723.606.633.
E-mail: office@mirunette.ro
Web: www.mirunette.ro




Adauga tu primul comentariu:

  • Numele tau
    *Camp obligatoriu
  • Scrie aici comentariul tau!
    (maxim 1000 caractere)
  • Introdu codul de securitate alaturat

    Nu înţeleg codul
    *Camp obligatoriu