characters characters

Tabara Vesela de Sport- Tenis, Inot si Veselie

Propus de: SuntParinte.ro   |   01 iunie 2012    |   2754 vizualizări

Varsta: 6 - 11 ani, 11 - 15 ani, 15 - 18 ani.

Pentru copiii activi, care indragesc miscarea, o tabara de vara in care sportul face parte din programul zilnic inseamna o tabara perfecta. Echipa Tabara de Tenis ne-a oferit mai multe detalii despre taberele de inot si tenis pe care le organizeaza in 2012 pentru copii.

1. Descrieti-ne oferta dumneavoastra de tabere.
Tabara Vesela de Sport - Tenis, Inot si Veselie se desfasoara pe intreaga perioada a vacantei de vara.
Locatia taberei este Snagov-Izvorani (Centrul Olimpic, Complexul Sportiv Nicolae Navasart si Pensiunea Lupului). Un loc in care sportul si natura se contopesc, iar  calitatea umana si a dotarilor sportive sunt la cel mai inalt nivel pentru aventura in padure, antrenamente de tenis, inot si educatia copiilor.
Programele de tabara se adreseaza copiilor cu varste intre 7 si 17 ani impartiti pe grupe de varsta.
Pretul unui modul de tabara de 6 zile este de 1176 lei.
Perioada de inscrieri si definitivarea grupelor este in desfasurare.

2. Care sunt activitatile in care vor fi implicati copiii in aceasta tabara de vara?
Programul taberei contine 10 ore/zi de activitati sportive si recreativ - educative sub indrumarea instructorilor specializati care includ 8 sesiuni de antrenament intensiv de tenis si inot si, in functie de disponibilitatea copiilor sau conditiile meteo, activitati ca:
•    jocuri si concursuri intre echipe (in aer liber sau in clubul interior)
•    vizita la Centrul Olimpic National
•    tir cu arcul
•    cautare de “comori” si dezlegarea de enigme
•    focul de tabara cu marshmallows cantece si povestiri
•    carnaval, facepainting
•    cinema cu proiectii adaptate varstei copiilor
•    seri de lectura (in engleza sau romana)
Optional, programul poate contine:
•    intalnire cu valori ale sportului romanesc (sportivi activi si antrenori din diverse loturi olimpice precum si campioni olimpici din divesre generatii)
•    vizita la Studiourile Castel Film
•    excursie printre stele cu telescopul ghidati de instructori specializati
•    bike forest (ture cu bicicletele, in padure, insotiti de instructori specializati)
•    cursuri de caiac si plimbari pe lac
•    suplimentarea antrenamentelor de tenis sau inot
•    vizita la Manastirea Snagov (numita si Manastirea Vlad Tepes)
•    seara dedicata sportului - pentru copiii foarte activi, aprindem nocturna si poate sa ne prinda si 11 noaptea jucand baschet, volei, tenis...
•    "cursuri serioase facute in joaca" - programe de dezvoltare personala dedicate copiilor si adolescentilor cu scopul dezvoltarii de abilitati de gestionare a timpului, de comunicare, lidership, etc. sustinute de traineri specializati


Tabara Vesela de Sport- Tenis, Inot si Veselie3. Exista conditii speciale pe care trebuie sa le indeplineasca participantii? (anumite echipamente etc.)
In tabara sunt asteptati copii veseli si activi, care stiu sa se bucure de natura, de activitati sportive practicate in aer liber, de activitati recreativ - educative special concepute pentru ei. In costul taberei sunt incluse toate materialele necesare desfasurarii activitatilor.

4. Care a fost feedback-ul participantilor la editiile anterioare ale taberei organizate de dv.?
Aveti mai jos cateva testimoniale de la copii:
“Tabara de Tenis  este una dintre cele mai frumoase tabere. Pentru mine este a treia oara cand particip la aceasta tabara si aici gasesc aceeasi veselie si distractie. Revin in aceasta tabara pentru ca aici gasesc mereu instructori si copii cu care poti sa te distrezi pe cinste.”
(Vlad Vlasceanu, 12 ani – Bucuresti)
Mi-a placut sa particip la Tabara de Tenis! Am invatat sa joc tenis, m-am distrat si am invatat sa inot! O sa le spun tuturor prietenilor mei sa vina in aceasta tabara, iar eu o sa vin si anul viitor!”
(Ursea Daria Ana, 8 ani – Bucuresti)

5. Din experienta dumneavoastra, ce isi doresc parintii de la o tabara de vara?
Parintii care aleg sa isi trimita copii in taberele noastre o fac pentru programul bine determinat. Copiii trec de la o activitate la alta facand sport, participand la programe distractiv -educative, nu au si nici nu isi doresc timp liber in afara celui dedicat somnului. Meniul taberei este special gandit pentru varsta copiilor si genul de activitati pe care le fac in tabara, lipsind in toatalitate alimente de gen fast food. Instructorii sunt zambitori si alesi dupa criterii de competenta, toti fiind certificati ca traineri autorizati. Din programul taberei sunt excluse jocurile electronice, televizoarele si telefoanele mobile.
Despre toate acestea parintii spun:
“Tabara a stimulat activitatea sportiva in aer liber si un regim de viata sanatos: fara TV, multa miscare, mancare buna, companie placuta, s-au legat prietenii, instructori placuti si prietenosi”
(Victor Demetrescu – tatal lui Victor)
“Multumim pentru o saptamana plina de distractie si cultura, dar si sport si lectii de viata. Copiii s-au simtit minunat si au fost tratati cu mare atentie, caldura si seriozitate. Comunicarea cu parintii a fost deschisa si asta este foarte important pentru linistea parintilor. Va multumim.
(Oana Cserni – mama lui Orad si Noam)

Tabara Vesela de Sport- Tenis, Inot si Veselie6. De ce ar fi benefic pentru un copil sa participe la tabara organizata de dvs.?
Toate activitatile taberei noastre sunt gandite astfel incat copiii sa traiasca experiente inedite si sa invete lucruri noi.

Antrenamentele intensive de tenis si inot, mersul pe bicicleta sau cu caiacul le dau posibilitatea copiilor sa indrageasca sportul, sa petreaca timp in natura, si sa se bucure de frumusetile ei. Hrana sanatoasa, miscarea, veselia, optimismul ii ajuta pe copii sa inteleaga ce inseamna un stil de viata sanatos.
Activitatile recreativ -educative sunt concepute astfel incat copiii sa isi valorifice potentialul creativ, sa isi dezvolte diverse abilitati, sa pretuiasca valori dupa care se pot ghida in viata. Invata ce inseamna lucrul in echipa si isi dezvolta spiritul de competitie.
Intalnirile cu personalitati ale sportului romanesc, faptul ca de multe ori ii pot vedea pe sportivii de performanta la antrenamente si pot vorbi cu ei, ii ajuta pe copii sa inteleaga cata munca sta in spatele unui loc pe podiumul de premiere.
Desi in taberele organizate de noi copiii vin individual si nu in grupuri organizate, sunt ajutati sa isi dezvolte increderea in sine si sa socializeze cu ceilalti copii, astfel incat pleaca acasa cu o multime de prieteni si revin cu placere.

7. Cum va pot contacta parintii interesati de oferta dumneavoastra?
Datele de contact pentru tabere sunt:
www.TabaradeTenis.ro - pentru programele de tenis, inot si programe de dezvoltare personala pentru copii
www.TabaraSki.ro - pentru progamele de iarna - schi, snowboard, construirea de igloo-uri si oameni de zapada
www.TabaraSport.ro - pentru diverse programe bazate pe sport

Informatii telefonice pentru toate genurile de programe la: 0746 25 25 05; 0746 25 25 10

Comentează:
7 comentarii

  • Numele tau
    *Camp obligatoriu
  • Scrie aici comentariul tau!
    (maxim 1000 caractere)
  • Introdu codul de securitate alaturat

    Nu înţeleg codul
    *Camp obligatoriu
  • Fără foto
    Cristina    13.08.2015 - 16:50
    Toxiinfectie alimentara! Acesta este cuvantul care defineste tabara. Conditii groaznice, nesupravegheati, exact ce descria"goark". Dupa doua zile de tabara am luat copii de acolo cu febra mare, scaune diareice si varsaturi. Verdict TOXIINFECTIE ALIMENTARA internati in spital pe perfuzii. Mai mult asa zisii supraveghetori au incercat sa ascunda acest lucru tinand copii pe antitermice. Nu va trimiteti copiii in aceasta tabare decat cu un kit de supravietuire...
  • Utilizator Anonim
    goark    07.08.2013 - 18:33
    Isi creaza o imagine pozitiva, insa conditiile in care cazeaza copiii sunt execrabile: camere mici cat o baie, unele foarte intunecate, nu au plase contra tantarilor si fiind langa lac au tot soiul de tantari mai mici sau mari in camere, dusul curge, un fir cu un bec in tavan, nu au mereu apa calda, saltelele sunt patate ingrozitor si miros, in camera miroase a inchis.
    Unii dintre copiii care vin acolo vorbesc foarte urat si nu sunt supravegheati mult timp (timp de odihna...).
    Activitatile nu sunt mare lucru, sunt caini multi vagabonzi, fara vaccin sau deparazitari, albilele ii inteapa pe unii dintre copii.
    1 stea, cu indulgenta 2.
    Au o tehnica aparte de a evita sa vada parintii conditiile. Insa copiii suna, plang, ca stau ca la inchisoare.
    Realmente, daca aveti 1.200 ron, nu ii trimiteti acolo.
    Noi am terorizat copilul, trimitandu-l undeva scump cu speranta ca isi va face prieteni si ca se va distra, insa a plans mereu si s-a simtit pedepsit pentru ca l-am trimis in asa conditii.
    OK, poate il ducem cat de cat in vacante in locuri decente, nu 5*, totusi frumoase.
    Ii filmeaza, copil fiind si bine crescut, a spus ca da, s-a simtit bine si a mai reveni. Dupa ce a plans 5 zile.
    Aici a fost oribil, credeti-ma.
    Parinte de copil de 9 ani trimis in aceasta tabara in vara 2013.
  • Delia Lungu
    Delia Lungu    30.07.2012 - 08:17
    @ Saulean Maria: alte detalii privind tabara se pot afla accesand site-ul: http://www.tabaradetenis.ro/ sau sunand la numerele de telefon mentionate la finalul articolului: 0746 25 25 05; 0746 25 25 10.
  • COTIRLAN LUMINITA
    COTIRLAN LUMINITA    30.07.2012 - 04:13
    O tabara plina de energie si veselie! Imbina distractia cu invatarea prin joaca,invata copiii despre valorile uitate... Natura, miscare, sanatate... Poate ca organizati o astfel de tabara si pentru noi, cei mai ”maricei”...
  • Utilizator Anonim
    saulean maria    28.07.2012 - 17:31
    buna ziua ,
    as dori si eu sa imi trimit baiatul intr-o astfel de tabara. As dori sa stiu costultaberei
  • Delia Lungu
    Delia Lungu    18.06.2012 - 14:22
    Pentru mai multe detalii despre pretul taberei, puteti accesa link-ul: http://www.tabaradetenis.ro/p169-Tabara+Vara sau contacta organizatorii la numerele de telefon: 0746 25 25 05; 0746 25 25 10.:)
  • Utilizator Anonim
    Epure Anca    18.06.2012 - 13:55
    buna ziua ,
    As dori sa-mi trimit fetita intr-o astfel de tabara ;este o fire energica , mereu in miscare si foarte prietenoasa , crd ca si-ar face prieteni noi si mai mult de atit isi va implini un vis - sa mearge sa inoate .
    de aceea va rog sa-mi spuneti care este costul taberei .
    Va multumesc ,