characters characters

Scoala de vara internationala de limba engleza

Propus de: SuntParinte.ro   |   28 mai 2010    |   6504 vizualizări

Varsta: 11 - 15 ani, 15 - 18 ani.

Daca iti propui ca vacanta de vara a copilului tau sa fie intr-adevar speciala, poti lua in considerare si o scoala de vara internationala. Iti oferim in continuare mai multe informatii despre una dintre ele.
 
1. Descrieti-ne activitatile organizate in cadrul acestei scoli de vara.
Scoala de vara internationala de limba engleza (IYSS) din cadrul Irish College of English se desfasoara in fiecare an in lunile iunie - august, incluzand cursuri de limba engleza, activitati sportive si excursii cu tematica culturala pentru copii, adolescenti, tineri studenti si liceeni din intreaga lume. Se adreseaza copiilor intre 12 si 18 ani.
Organizata sub forma unei tabere de vara de limba engleza, reprezinta o oportunitate excelenta pentru copii / adolescenti sa isi imbunatateasca nivelul limbii engleze si sa o indrageasca si mai mult, traind intr-un mediu in care se vorbeste limba engleza.
Tinerii vor sta in gazda la familii irlandeze, in zone apropiate de scoala si vor participa la cursuri si diferite activitati. Cursul este gandit in asa fel incat studentii sa profite la maximum de program si sa dezvolte un interes natural in imbunatatirea limbii engleze intr-un mediu placut si interactiv.

Datele de incepere sunt flexibile; cursurile au o durata de 2, 3 sau 4 saptamani.


2. Ce invata copiii in aceasta Scoala de Vara?

Pentru cursurile de vara, cursantii vor da un test la sosire pentru ca profesorii ICE sa ii plaseze in grupe potrivite nivelului lor de limba engleza.

Toate clasele de limba engleza au maxim 15 cursanti, astfel incat fiecare sa beneficieze de atentia individuala a profesorului si sa aiba posibilitatea de a-si exersa abilitatile de comunicare orala.

Profesorii ICE au fost special alesi pentru capacitatea lor de a interactiona cu adolescenti, progresul acestora fiind atent monitorizat.
Mai mult decat atat, toti cursantii de la scoala de vara primesc acces gratuit timp de o luna la portalul E-learning; cursantii sunt incurajati sa continue sa studieze prin intermediul acestuia chiar si dupa incheierea cursurilor.

Dupa absolvire, ei primesc un Certificat de Absolvire a cursului, care le atesta nivelul limbii engleze dobandit

Excursiile cu tematica culturala precum si dansul irlandez/discoteca sunt parti esentiale ale programului. Pe langa acest lucru, ei au posibilitatea sa joace fotbal, tenis, golf, baschet, bowling si nu numai.


3. Care a fost feedback-ul participantilor de pana acum?

Irish College of English va garanteaza o vara minunata, distractiva si in acelasi timp utila. Feedbackul primit pana in acest moment din partea parintilor si copiilor este extraordinar
Mai multe informatii despre ce cred participantii: Feedback ICE Ireland Junior Camp 2009
 
Mai multe detalii despre scoala de vara internationala de limba engleza gasesti aici.

Comentează:

  • Numele tau
    *Camp obligatoriu
  • Scrie aici comentariul tau!
    (maxim 1000 caractere)
  • Introdu codul de securitate alaturat

    Nu înţeleg codul
    *Camp obligatoriu
  • Delia Lungu
    Delia Lungu    07.06.2010 - 13:28
    Pentru mai multe detalii despre scoala de vara, va invitam sa accesati urmatoarele link-uri: http://www.suntparinte.ro/activitate?id=3010-Travel&-Study-Ireland:-Scoala-de-vara-pentru-tineri-Scoli-de-vara-Copii- si http://www.travelandstudyireland.ro/?page_id=37 . Va multumim pentru interes.
  • dorina ivan
    dorina ivan    07.06.2010 - 09:13
    care este pretul pentru un copil si care sunt perioadele in care se organizeaza tabara

Citeste si alte articole din aceasta tema

  • Interviu Simona Ciff
    Interviu cu Simona Ciff, psiholog si psihoterapeut: Cum pastram mintea antrenata si in vacanta?
    13 iunie 2023   

    Simona Ciff este psiholog si psihoterapeut si foloseste la momentul acesta experienta si cunostintele sale in programe de educatie a inteligentei emotionale pentru adulti si adolescenti. Este invitata adesea ca speaker pe teme precum: inteligenta emotionala, gestionarea emotiilor, fericirea, relatiile interumane, educatie, incredere in sine, echipa si leadership.

  • Tabere de vara 2014
    Tabere de vara 2014
    20 iunie 2014   

    Ca in fiecare an, vara este perioada taberelor si activitatilor pentru copii. Iata ce oferte au pregatit organizatorii de tabere pentru copii in vara 2014.

  • Scoli de vara 2014
    Scoli de vara 2014
    20 iunie 2014   

    Oferta scolilor de vara pentru copii devine din ce in ce mai diversa de la an la an. Iata care sunt cateva dintre optiunile din acest an daca te intereseaza o scoala de vara pentru copilul tau.

Mai multe