characters characters

Scoala de Vara Boem Club 2013

Propus de: SuntParinte.ro   |   23 mai 2013    |   1043 vizualizări

Varsta: 3 - 6 ani, 6 - 11 ani, 11 - 15 ani, 15 - 18 ani.

Boem Club este primul club de muzica din Bucuresti care ofera cursuri de muzica pentru toate varstele si orice nivel, tuturor celor care doresc sa invete sa cante. In aceasta vara, Boem Club  organizeaza intre 15 iunie si 15 septembrie Scoala de Vara pentru copiii pasionati de muzica. Afla mai multe detalii citind in continuare.

1.Descrieti-ne oferta dumneavoastra de scoli de vara.
Incepand cu data de 18 martie se pot face inscrieri la Scoala de Vara Boem Club in limita locurilor disponibile. Cursantii pot alege intre lectiile de muzica individuale sau de grup de pian, chitara, vioara, canto, violoncel sau educatie muzicala pentru prescolari (lectie doar de grup).
 Programul Scoala de Vara Boem Club se va desfasura in acest an in perioada 15 iunie- 15 septembrie si presupune efectuarea a minimum 2 lectii pe saptamana, pe durata a minimum 1 luna, astfel incat pana la sfarsitul modulului cursantii sa aiba posibilitatea de a deprinde abilitati si cunostinte de baza legate de studiul instrumentului ales.
Cursurile de muzica din cadrul Scolii de Vara Boem Club au un tarif special, de 450 lei pentru un pachet de 8 lectii de muzica, fata de 500 lei cat costa un pachet normal de 8 lectii de muzica.

2.Care sunt activitatile in care vor fi implicati copiii in aceasta scoala de vara?
Pe langa cursurile de instrument/canto, pachetul de Scoala de Vara include si cursuri de educatie muzicala pentru prescolari, care au loc pe grupe de varsta: 2-3 ani si 4-5 ani. Cursurile de educatie muzicala au ca scop familiarizarea copiilor inca de la varste fragede prin intermediul jocului, desenului si al cantecelelor cu notele muzicale si principalele notiuni de teorie muzicala necesare ulterior in studiul unui instrument.
In cuantumul pachetului de lectii Scoala de Vara achizitionat, cursantii au posibilitatea de a participa gratuit saptamanal la workshop-ul de teoria si istoria muzicii aferent nivelului sau de pregatire (incepator, intermediar, avansat), pentru a aprofunda notiunile teoretice necesare studiului instrumentului ales.

3.De ce ar fi benefic pentru un copil/parinte sa participe la scoala de vara organizata de dvs.?
Participand la lectiile de muzica din cadrul Scolii de Muzica, copiii au posibilitatea de a fi instruiti in tainele muzicii de profesori tineri, absolventi de Conservator, cu experienta in predare.
De asemenea, exista si o componenta deosebit de importanta a participarii la lectiile de muzica din cadrul Scolii de Vara Boem Club, si anume faptul ca cei mici socializeaza si isi fac noi prieteni, acest lucru fiind posibil mai ales in cadrul cursurilor de grup.
In cadrul lectiilor de muzica de grup cursantii au posibilitatea sa impartaseasca pasiunea pentru muzica impreuna cu alti cursanti si sa experimenteze studiul unui instrument sau canto pe grupe, alaturi de persoane care au acelasi nivel muzical si aceleasi gusturi in materie de muzica.

4.Exista conditii speciale pe care trebuie sa le indeplineasca participantii? (anumite echipamente etc.)

La cursurile de grup, fie ca sunt cursuri de chitara, vioara, canto sau pian, se pot inscrie persoane de orice varsta, grupele fiind create separat pentru adulti si pentru copii; grupele sunt formate din maxim 5 persoane, si se creeaza in functie de numarul de cursanti inscrisi.
Prin introducerea cursurilor de muzica pe grupe Scoala de Muzica Boem Club vine in intampinarea celor care doresc sa invete sa cante la un instrument sau din voce alaturi de alti cursanti care au aceleasi preocupari muzicale.

5.Care a fost feedback-ul participantilor la editiile anterioare ale scolii de vara organizate de dv.?
Scoala de Vara Boem Club se desfasoara deja de 2 ani, cu tot mai mult succes de la an la an. Anul trecut, numarul cursantilor inscrisi in programul de vara a fost dublu fata de anul 2011, iar pentru anul acesta se asteapta  o dublare a numarului de cursanti fata de anul 2012.

6.Cum va pot contacta parintii interesati de oferta dumneavoastra?
Inscrierea pentru cursurile de muzica din cadrul Scolii de Vara Boem Club se poate face telefonic, in intervalul 09:00-21:00, zilnic, apeland unul dintre cele doua numere de telefon: 0735.641.594 sau 0760.689.422. De asemenea, cei interesati de cursurile de muzica ale Scolii de Vara pot trimite un e-mail pe adresa office@boemclub.ro.

Adauga tu primul comentariu:

  • Numele tau
    *Camp obligatoriu
  • Scrie aici comentariul tau!
    (maxim 1000 caractere)
  • Introdu codul de securitate alaturat

    Nu înţeleg codul
    *Camp obligatoriu