characters characters

Tabara de vara medievala: istorie si distractie

Propus de: SuntParinte.ro   |   01 iunie 2012    |   1992 vizualizări

Varsta: 6 - 11 ani, 11 - 15 ani, 15 - 18 ani.

Tabara de vara medievala: istorie si distractieMedieval Art Production isi propune organizarea unei tabere de vara cu specific in activitati cultural – educative si recreative pentru copii si tineri (8-14 ani), avand ca tematica istoria medievala, romaneasca si universal. Conceptul vizeaza domeniul turismului cultural, cu valente educativ-culturale puternice si se adreseaza copiilor care indragesc istoria si “reenactment-ul” istoric din perioada medievala, fantasy-ul, jocurile distractive si activitatile de petrecere a timpului liber in natura. Am aflat mai mutle detalii despre taberele organizate de Medieval Art Production.

Descrieti-ne oferta dumneavoastra de tabere.

1. Tabara medievala pentru copii la Cetatea Medievala Rasnov:

1 saptamana de tabara pentru copiii de 8 – 14 ani, 3 serii - iulie si august – la munte, 5 ateliere de arte si mestesuguri medievale, festival in cetate, excursie de 1 zi la cetati si castele transilvanene;

5% -10% reduceri promotionale, atractii si oferte speciale!

Jocuri interactive, cursuri de spada, tir cu arcul, pictura, heraldica, festival de teatru, costume de epoca, intreceri cavaleresti, totul cu si pentru copii.

Ce? Oferim 3 serii de tabara medievala la munte, pentru copiii intre  8 si 14 ani, in perioada 9 iulie – 26 august, la preturi incepand cu 320 euro / 7 zile; categorii importante de reduceri!

Cand? Perioade:
Cetatea Medievala Rasnov:
9 - 15 iulie / 18 – 24 iulie / 27 iulie – 2 august

• Cine? 
Copii cu varste intre 8 si 14 ani care indragesc “reenactment-ul” istoric din perioada medievala, fantasy-ul, jocurile distractive, activitatile de vacanta la munte: distractie si istorie.

• Unde? Transilvania:
Cetatea Medievala Rasnov, o tabara dedicata artelor, mestesugurilor si traditiilor in stil medieval, reconstituite fidel: istorie si aventura.

• Cat? Costul standard de 320 de Euro include:
transport dus - intors, 7 zile tabara, 3 mese zilnic (plus apa, sucuri, fructe), 5 ateliere tematice, festival de cetate pentru copii.

• Oferta speciala
pentru copiii din Brasov si din imprejurimi: 7 zile tabara la Cetatea Medievala Rasnov, 5 ateliere arte si mestesuguri medievale, masa de pranz, transport asigurat Brasov - Rasnov – Brasov ; totul la 125 de euro; Optional: excursie de o zi la Castelul Bran  si Castelul Peles – 10 euro / copil.

• Oferta familiala
pentru parinti, copii mai mici si bunici: la cerere, putem asigura vizite in tabara si vacanta cu circuit in Transilvania, in cadrul unui pachet atractiv la pret preferential.

•  Categorii de reduceri:
reducere 10% / persoana
in cazul grupurilor mai mari de 5 persoane sau la grupurile scolare;
reducere 10% 
in cazul inscrierilor din cadrul aceleiasi familii (frati);
reducere 5%
la inscrierile si achitarea avansului cu o luna inaintea datei de incepere a taberei.

2. Tabara medievala pentru copii la Sibiu ~ Centrul istoric:

1 saptamana de tabara pentru copiii de 8 – 14 ani, 2 serii in luna august in zona istorica a orasului Sibiu, 5 ateliere de arte si mestesuguri medievale, festival, excursie de 1 zi la cetati si fortificatii transilvanene;

Jocuri interactive, cursuri de spada, tir cu arcul, pictura, heraldica, festival de teatru, costume de epoca, intreceri cavaleresti, totul cu si pentru copii.

• Ce? Oferim 2 serii de tabara medievala la munte, pentru copiii intre  8 si 14 ani, in perioada 12 – 26 august, la preturi incepand cu 320 euro / 7 zile; categorii importante de reduceri!

• Cand? Perioade:
12 – 18 august / 20 – 26 august
• Cine?  Cine?  Copii cu varste intre 8 si 14 ani care indragesc “reenactment-ul” istoric din perioada medievala, fantasy-ul, jocurile distractive, echitatia,  activitatile de vacanta la munte: distractie si istorie.

• Unde? Transilvania: Centrul istoric ~ Muzeul Astra din Sibiu: o tabara dedicata artelor, mestesugurilor si traditiilor in stil medieval, reconstituite fidel: istorie si aventura.

• Cat? Costul standard de 320 de Euro include: transport dus - intors, 7 zile tabara, 3 mese zilnic (plus apa, sucuri, fructe), 5 ateliere tematice, echitatie, festival de cetate pentru copii.

•  Categorii de reduceri:
- reducere 10% / persoana in cazul grupurilor mai mari de 5 persoane sau la grupurile scolare;
- reducere 10%  in cazul inscrierilor din cadrul aceleiasi familii (frati);
- reducere 5% la inscrierile si achitarea avansului cu o luna inaintea datei de incepere a taberei.

•    Activitatile se desfasoara in cadrul a 5 ateliere care includ, prin rotatie, cca 10 copii, fiecare atelier avand  instructor – profesor:
-Atelierul de pictura heraldica - iconografie
-Atelierul de olarit
-Atelierul de tir cu arcul
-Atelierul de spada si miscare scenica
-Atelierul de teatru  si muzica


Cum va pot contacta parintii interesati de oferta dumneavoastra?
Ne pot scrie la adresa: PR@medievalart.ro sau ne pot contacta la 0743.887.234

Comentează:

  • Numele tau
    *Camp obligatoriu
  • Scrie aici comentariul tau!
    (maxim 1000 caractere)
  • Introdu codul de securitate alaturat

    Nu înţeleg codul
    *Camp obligatoriu
  • Utilizator Anonim
    catalina    07.06.2012 - 16:31
    super ideea cu taberele tematice dar costul mi se pare cam mare mai ale s ca am 2 baieti pai cu banii pentru plata a 2 locuri mergem toata familia in concediu