characters characters

Tabere de limba germana, biciclete, echitatie

Propus de: SuntParinte.ro   |   01 iunie 2012    |   2550 vizualizări

Varsta: 6 - 11 ani, 11 - 15 ani.

Tabere de limba germana, biciclete, echitatieAna Manitiu Ozmen, Managing Partner Tumba ne-a raspuns la intrebarile noastre despre tabere, pentru a oferi parintilor informatii care sa ii ajute sa aleaga tabara potrivita pentru copiii lor.

1. Descrieti-ne oferta dumneavoastra de tabere.
Oferta noastra pentru vacanta de vara 2012 cuprinde tabere de limba germana cu instructori vorbitori nativi de limba germana, biciclete, munte, echitatie, creatie si o tabara in Turcia pentru copii si parinti. Tabere de vara Tumba se desfasoara in principal in zona Zona Brasovului, dar si in Apuseni, Alba-Iulia, Sibiu, Turcia. Preturile variaza intre 1000 lei si 1250 lei, taberele se desfasoara pe parcursul unei saptamani si sunt programate pe toata durata verii. Copiii care participa la aceste tabere au in general intre 6 si 15 ani, dar nu excludem copiii mai mici sau mai mari doritori sa participe.
 
2. Care sunt activitatile in care vor fi implicati copiii in aceasta tabara de vara?
Activitatile in care sunt implicati copiii in taberele Tumba difera in functie de tematica acesteia. Ore de limba germana cu instructori vorbitori nativi si lectii de echitatie, trasee cu bicicletele, vizitarea diverselor obiective turistice, trasee montane si notiuni necesare supravietuirii pe munte, ateliere de creatie (pictura, modelaj, fotografie, arta culinara. Aceste activitati se desfasoara intr-o forma interactiva, punandu-se un accent deosebit pe joc ca forma de invatare. Pe langa activitatile principale in fiecare tabara Tumba sunt organizate activitati cultural - artistice si recreative in aer liber, seri distractive si petrecere.
      
3. Exista conditii speciale pe care trebuie sa le indeplineasca participantii?
Nu exista conditii speciale pentru participarea la taberele noastre.

Tabere de limba germana, biciclete, echitatie4. Care a fost feedback-ul participantilor la editiile anterioare ale taberei organizate de dv.?
Citam din comentariile scrise de parinti pe site-ul nostru:
Va multumesc pentru zilele minunate pe care copii le-au petrecut in tabara de germana. Fiind prima lor tabara am avut mari emotii, dar de cand s-au intors nu mai contenesc cu povestirile din tabara si deja o asteapta cu nerabdare pe urmatoarea. A fost penru ei o experienta frumoasa si mai ales educativa.Va multumim si ne vedem in tabara viitoare! Adina, mama Ilincai si a lui Bogdan
Am numarat de cate ori am fost noi cu cu voi in tabara: o data in tabara de creatie, de 4 ori in cea de ski si o data in cea de echitatie si la vara sigur venim in tabara de biciclete. Multumim pentru tot si mai ales pentru ca asa cum spune Mustafa in tabara trebuie "doar joaca"! Copii nostrii sunt indragostiti iremediabili de taberele voastre si noi de saptamanile in care nu mai avem grija lor stiind ca sunt pe maini bune. Cu drag, Flavia, mama lui Andrei si Alex

5. Din experienta dumneavoastra, ce asteptari au parintii de la aceste tabere de vara?
Parintii au diferite asteptari pentru copiii lor. In primul rand sa se desfasoare in deplina siguranta pentru copilul lor. Apoi ca acesta sa traiasca experiente noi. Sa petreaca un timp de calitate combinand activitati interesante si educative cu recreerea si atmosfera de vacanta. Sa dobandeasca cunostinte si sa-si dezvolte abilitati noi. Sa convietuiasca impreuna cu alti copii si adulti departe de parinti si sa se descurce singur in diferite situatii. Sa socializeze si isi faca prieteni noi.

6. De ce ar fi benefic pentru un copil sa participe la tabara organizata de dvs.?
Un copil care participa la o tabara Tumba pleaca cu un album de amintiri, cu experiente traite si prietenii legate, cu lucruri noi invatate si abilitati dezvoltate.

7. Cum va pot contacta parintii interesati de oferta dumneavoastra?
Parintii interesati de oferta Tumba ne pot contacta la telefon 0722.246.192, prin email la office@tumba.ro sau prin intermediul site-ului nostru www.tumba.ro
 


Adauga tu primul comentariu:

  • Numele tau
    *Camp obligatoriu
  • Scrie aici comentariul tau!
    (maxim 1000 caractere)
  • Introdu codul de securitate alaturat

    Nu înţeleg codul
    *Camp obligatoriu