characters characters

Cursurile de vara de limbi straine pentru copii

Propus de: SuntParinte.ro   |   27 mai 2010    |   4071 vizualizări

Varsta: 3 - 6 ani, 6 - 11 ani, 11 - 15 ani.

Daca iti doresti ca cel mic sa invete cat mai repede o limba straina sau poate mai multe, poate vacanta de vara este momentul potrivit sa inceapa un curs sau sa isi exerseze cunostintele deja dobandite. In randurile de mai jos, iti prezentam mai multe detalii despre asemenea cursuri, organizate de BSmart.

 

 

 

1. Activitati organizate

I. Cursuri Standard de limba engleza, franceza si germana pentru prescolari si copii clasele I-VII, nivel incepatori, elementar si mediu. 2 sedinte x 2h/saptamana. Module lunare. Tarif: 240 lei/luna.
 
II. Cursuri de Vacanta
 
Module Holiday English impartite pe categorii de varsta:
“Ready for Adventure” (4-6 ani) – nivel incepatori si elementar
“English for Fun I” (clasa I si II)
“English for Fun II” (clasa III-IV)
“Discover the World” (clasa a V-VI)
“Teens for English” (clasa VII-VIII)
 
Durata: 24h/luna
(3 sedinte x 2h/saptamana)
Perioada de desfasurare:
3 serii pentru fiecare modul:
Seria 1: 21 iunie – 14 iulie
Seria 2: 19 iulie – 11 august
Seria 3: 16 august – 8 septembrie
Tarif: 360 lei

2. Modalitatea de predare

Pentru prescolari

Copiii vor invata participand la jocuri si activitati distractive menite sa le dezvolte creativitatea si abilitatile de comunicare in limba engleza. Lectiile vor cuprinde activitati care sa mentina viu interesul celor mici: lectii video cu desene animate si activitati pornind de la acestea: “Continua conversatia”, “Ce urmeaza sa spuna personajul?”, “Vanatoarea de comori”, teatru de papusi, jocuri de miscare, cantece si dans.
Prichindeii vor invata spontan limba engleza prin activitati distractive precum: punerea in scena a unor piese de teatru pentru care cei mici isi vor pregati cu daruire costumele si recuzita – totul in limba engleza!
Pe langa toate acestea, trainerul ii va ajuta sa construiasca colaje, machete, planse ori lucrari de modelaj pornind de la tema zilei, alta in fiecare saptamana.

Pentru scolari I-IV

Elevii claselor primare isi vor petrece vacanta intr-un mod placut si distractiv la cursul de limba engleza oragnizat pe perioada vacantei de vara la centrul nostru.
•Ti-ar plăcea să-ţi creezi propriul tău univers magic? Te invităm la cursul de limba engleză de la B.Smart unde alaturi de noii tai prieteni, vei construi si desena benzi animate cu personajele tale favorite, vei lua parte la “Vanatoarea de comori”, un extraordinar joc de aventura in urma caruia cei mai indrazneti si tenace vor fi rasplatiti cum se cuvine!
•B.Smart ti-a pregatit pentru fiecare sedinta concursuri si jocuri cu premii, mici scenete in care vei juca alaturi de prietenii tai, cantece vesele, povesti si anectode care te vor incanta!
Te vei intrece in cunostinte legate de vocabularul si gramatica limbii engleze, iar noi te vom premia daca esti bun la povestit, la mânuit păpuşi pentru degete.

Elevii in clasele V-VIII
Vei descoperi lucruri uimitoare despre lumea animalelor, funny facts legate de istorie si geografie. Nu te vei plictisi pentru ca la fiecare sedinta vei viziona documentare captivante, vei citi alaturi de prietenii tai articole sau povestiri legate de tot ceea ce ne inconjoara.
Sectiunea “Did you know that?” te va incanta si iti va oferi informatii inedite despre domenii precum stiinta, matematica, biologie sau anatomia.
Vei efectua proiecte si colaje, postere si vei participa la alcatuirea revistei “Amazing facts – Amazing you!”.

3. Feedback-ul participantilor de pana acum
Este primul an in care centrul nostru propune cursuri de vara pentru cei mici.

4. Ce asteptari au parintii de la aceste cursuri de vara
Parintii doresc sa le ofere copiilor activitati educative, inclusiv pe timpul verii. B.Smart le propune cursuri cu durata de o luna, fiecare cu o tematica aparte, specifica fiecarei categorii de varsta. Temele abordate sunt captivante si activitatile desfasurate sunt deosebit de atractive, cursurile luand forma unor Cluburi de Vacanta. Copii nu uita materia de la scoala si sunt pregatiti pentru inceperea unui nou an scolar, fara sa resimta stresul notelor, al invatatului sau al evaluarilor.
 
5. Detalii despre taxa de participare, locul de desfasurare, inscriere si posibilitatea parintilor de a participa la aceste cursuri alaturi de copii.
 
Taxa de participare: 360 ron
Perioada si modalitatea de inscriere: 03.05.2010 - 15.08.2010. Pentru inscrieri, il invitam pe unul dintre parinti la unul din sediile noastre (Bd. Unirii 78 sau Bd. Timisoara nr 31) pentru a completa formularul de inscriere si pentru a depune 100 RON avans, necesari pentru rezervarea locului in grupa. Inscrierea necesita programare telefonica sau prin e-mail.
 
Perioada de desfasurare: 3 serii pentru fiecare modul:
Seria 1: 21 iunie – 14 iulie
Seria 2: 19 iulie – 11 august
Seria 3: 16 august – 8 septembrie

Locul unde se desfasoara: La cele doua sedii B.Smart

Acestea sunt:

Sediul I:
P-ţa Alba Iulia
Adresă: Bd. Unirii nr. 78, Bl. J2, sc.2, et.5, ap. 45, Sector 3.

Autobuze: 104, 123, 124
Metrou: P-ta Unirii, Dristor, P-ta Muncii

Sediul II
P-ţa Alba Iulia
Adresă: Bd. Unirii nr. 78, Bl. J2, sc.2, et.5, ap. 45, Sector 3.

Autobuze: 104, 123, 124
Metrou: P-ta Unirii, Dristor, P-ta Muncii

Parintii ii aduc pe copii la centru si, pot ramane la centru pentru a-i astepta, dar nu in sala in care se desfasoara cursul propriu-zis.


 
Mai multe detalii despre aceste cursuri gasesti aici
 
 

Adauga tu primul comentariu:

  • Numele tau
    *Camp obligatoriu
  • Scrie aici comentariul tau!
    (maxim 1000 caractere)
  • Introdu codul de securitate alaturat

    Nu înţeleg codul
    *Camp obligatoriu

Citeste si alte articole din aceasta tema

  • Interviu Simona Ciff
    Interviu cu Simona Ciff, psiholog si psihoterapeut: Cum pastram mintea antrenata si in vacanta?
    13 iunie 2023   

    Simona Ciff este psiholog si psihoterapeut si foloseste la momentul acesta experienta si cunostintele sale in programe de educatie a inteligentei emotionale pentru adulti si adolescenti. Este invitata adesea ca speaker pe teme precum: inteligenta emotionala, gestionarea emotiilor, fericirea, relatiile interumane, educatie, incredere in sine, echipa si leadership.

  • Tabere de vara 2014
    Tabere de vara 2014
    20 iunie 2014   

    Ca in fiecare an, vara este perioada taberelor si activitatilor pentru copii. Iata ce oferte au pregatit organizatorii de tabere pentru copii in vara 2014.

  • Scoli de vara 2014
    Scoli de vara 2014
    20 iunie 2014   

    Oferta scolilor de vara pentru copii devine din ce in ce mai diversa de la an la an. Iata care sunt cateva dintre optiunile din acest an daca te intereseaza o scoala de vara pentru copilul tau.

Mai multe