characters characters

Scolile de vara de cultura generala

Propus de: SuntParinte.ro   |   26 mai 2010    |   5002 vizualizări

Varsta: 6 - 11 ani.

Scolile de vara de cultura generala ofera copiilor ocazia de a invata lucruri interesante si de a se relaxa prin joc si metode interactive de invatare. Doamna Violeta Lupu, de la Departamentul de Training pentru Copii al companiei CleverBS, ne-a raspuns intrebarilor despre cursurile de vara organizate pentru copii in aceasta vara.
 
 
 1. Descrieti-ne activitatile in care sunt implicati copiii in cadrul scolii de vara organizate de dumneavoastra.
Programele CLEVER children de vara sunt interactive, copiii fiind implicati in cadrul fiecarei lectii in jocuri de echipa foarte antrenanate si exercitii individuale, vor participa la concursuri “Stii si Castigi”, vor realiza puzzle-uri cu teme specifice din curs, vor fi implicati in jocuri de rol, vor urmari filmulete captivante si vor avea scurte auditii la modulul “Muzica”, vor calatori cu “Masina Timpului” pentru a vizita cele 7 minuni ale lumii antice si contemporane. De asemenea, in cadrul modulului de bune maniere, copiii vor aplica la propriu regulile de bune maniere la masa chiar in cadrul lectiei despre eticheta si comportament civilizat la masa.

2. Ce invata copiii din aceasta scoala de vara?
Spre deosebire de anii trecuti, in aceasta vara vom organiza doua programe pentru copii si anume “STIE TOT” Summer Classes si “CLEVER children” Summer Classes care se vor derula fiecare pe parcursul a doua saptamani, incepand cu 21 Iunie, de la orele 10:00 – 12:00. Primul program reprezinta cursul de cultura generala pe care il organizam de regula in perioada vacantelor de vara pentru copiii cu varste intre 6 si 13 ani. In cadrul acestui program, participantii la curs vor descoperi care sunt cele 7 minuni ale lumii antice, dar si noile minuni ale lumii contemporane care au fost prezentate de curand intr-un show grandios la Lisabona, vor afla despre dinozaurii pitici, unici in Europa, care au trait in zona Hunedoara, vor afla povesti fascinante din viata marilor compozitori Mozart si Beethoven, povesti despre olimpiadele sportive, precum si multe alte informatii  de interes care le vor cultiva copiilor gustul pentru cunoastere si frumos. Cel de-al doilea program este un mix de 6 module de training alese din cadrul programelor CLEVER children cu cel mai mare impact la copii, printre care modulul de bune maniere, mini finante si pusculita CLEVER, comunicare verbala si non verbala.

3. Exista conditii speciale pe care trebuie sa le indeplineasca participantii? (varsta, anumite echipamente etc.)
Copiii care vor participa in cadrul programelor noastre de vara trebuie sa aiba intre 6 si 13 ani, nu sunt necesare cunostinte de scriere si citire pentru grupele mici, iar toate materialele de curs de care au nevoie, si anume caietul de training, ustensile de desen si alte materialele adiacente fiecarei lectii, ii vor astepta pe copii in sala de curs. Dupa finalizarea programului, copiii vor primi diploma de participare in cadrul programului de vara CLEVER children. De asemenea, parintii au posibilitatea sa-i astepte pe cei mici in sala de asteptare unde pot servi cafea sau pot accesa internetul in masura in care pot veni cu laptop propriu.

4. Care a fost feedback-ul participantilor la editiile anterioare ale scolii de vara organizate de dv.?
Copiii vin cu placere la cursurile noastre de vara pentru ca dedicam in mod special fiecarei lectii un rol important aplicatiilor practice, jocurilor si exercitiilor la finalul carora cei mici trag singuri concluziile. Cursurile de vara sunt scurte, interactive si foarte practice pentru ca dorim ca cei mici sa se simta in largul lor invatand tocmai in vacanta de vara, altfel decat la scoala.

 
5. Din experienta dumneavoastra, ce asteptari au parintii de la aceste scoli de vara?
Parintii doresc ca cel putin o mica parte din vacanta de vara a copiilor sa fie dedicata educatiei. Acestia vor ca cei mici sa isi petreaca timpul intr-un mod cat mai placut, dar si util in acelasi timp. De aceea, am ales pentru aceste programe de vara modulele cele mai frumoase si cu cel mai mare impact la copii, care ii vor tine ocupati cel putin doua saptamani, timp in care vor afla informatii noi, de interes pentru ei, intr-un curs de vara lejer si util in acelasi timp.
Mai multe detalii despre scolile de vara Clever Children gasesti aici si aici.

Adauga tu primul comentariu:

  • Numele tau
    *Camp obligatoriu
  • Scrie aici comentariul tau!
    (maxim 1000 caractere)
  • Introdu codul de securitate alaturat

    Nu înţeleg codul
    *Camp obligatoriu

Citeste si alte articole din aceasta tema

  • Interviu Simona Ciff
    Interviu cu Simona Ciff, psiholog si psihoterapeut: Cum pastram mintea antrenata si in vacanta?
    13 iunie 2023   

    Simona Ciff este psiholog si psihoterapeut si foloseste la momentul acesta experienta si cunostintele sale in programe de educatie a inteligentei emotionale pentru adulti si adolescenti. Este invitata adesea ca speaker pe teme precum: inteligenta emotionala, gestionarea emotiilor, fericirea, relatiile interumane, educatie, incredere in sine, echipa si leadership.

  • Tabere de vara 2014
    Tabere de vara 2014
    20 iunie 2014   

    Ca in fiecare an, vara este perioada taberelor si activitatilor pentru copii. Iata ce oferte au pregatit organizatorii de tabere pentru copii in vara 2014.

  • Scoli de vara 2014
    Scoli de vara 2014
    20 iunie 2014   

    Oferta scolilor de vara pentru copii devine din ce in ce mai diversa de la an la an. Iata care sunt cateva dintre optiunile din acest an daca te intereseaza o scoala de vara pentru copilul tau.

Mai multe