characters characters

Taberele KaleidosCopil pentru copii si parinti

16 mai 2018   
tabara kaleidoscopil 2018
PlaYouth te provoaca sa ai curaj sa mergi intr-o tabara, impreuna cu cel mic! Gandeste-te putin la toate intrebarile de mai jos: Cum ar fi sa mergi intr-o tabara in care si tu si copilul tau sa lucrati la o relatie sanatoasa si armonioasa de durata fara sa aveti presiunea timpului sau a altor factori?

Cum ar fi sa iei parte la activitati de invatare prin joc si sa descoperi pasiuni si visuri comune cu ale copilul tau? Cum ar fi sa porti discutii valoroase cu alti parinti si sa intelegi mai bine cum ne dezvoltam perceptia si modul de gandire? Cum ar fi sa descoperim impreuna intelesuri noi despre rolul de parinte si de copil? Cum ar fi sa (re)gasesti copilul din tine si sa-i intelegi mai bine reactiile celui de langa tine?

Cum ar fi ca dupa aceasta tabara copilul tau sa iti povesteasca cu incredere si curaj cum se simte cu privire la diferite aspecte ale vietii? Cum ar fi ca dupa aceasta tabara tu sa te simti liber sa-i spui orice copilului tau fara teama de a-l speria sau de a-l face sa creada ca-l judeci?
 

Cum e acum cand stii ca e posibil, mai ales daca iti asculti instinctul? intrebarile nu sunt doar un exercitiu de imaginatie, ci o realitate care exista in vietile celor ce si-o doresc si care poate fi construita incepand cu ajutorul si implicarea ta. O realitate pe care si tu si noi ne-o dorim ca parte din viata de zi cu zi. O realitate constienta si abundenta in experiente fericite.  De asta, te invitam la una (sau mai multe, de ce nu?) dintre taberele KaleidosCopil din aceasta vara dedicate copiilor si parintilor, organizate de PlaYouth.

Vei gasi aici detaliile organizatorice si pretul taberelor: https://www.playouth.ro/tabara-kaleidoscopil Te invitam sa ii cunosti! Ne poti vizita la sediul nostru, scrie pe Facebook sau pe mail sau ne poti da un telefon. Tu alegi!


PlaYouth s-a nascut din dorinta de a aduce joaca si bucuria in educatia copiilor, dar si de a crea o legatura mai puternica intre acestia si parintii lor. Ii incurajam sa-si dezvolte sanatos relatia parinte-copil. Organizam atat ateliere, cursuri, si programe de educatie alternativa pentru copiii cu varsta cuprinsa intre 5 si 12 ani, cat si ateliere si tabere care ii implica si pe parintii lor.

Activitatile desfasurate pentru copii au rolul de a-i ajuta sa aiba incredere in ei, sa comunice mai usor, sa interactioneze cu alti copii, sa-si dezvolte creativitatea, sa se joace invatand si sa-si descopere pasiunile si talentele.

Activitatile dedicate copiilor si parintilor au rolul de a-i apropia pe acestia, de a-i ajuta sa se cunoasca mai bine si a interactiona natural si liber. https://www.playouth.ro

Adauga tu primul comentariu:

 • Numele tau
  *Camp obligatoriu
 • Scrie aici comentariul tau!
  (maxim 1000 caractere)
 • Introdu codul de securitate alaturat

  Nu înţeleg codul
  *Camp obligatoriu