characters characters

Tabere pentru copii la Durau

13 mai 2011    |   7927 vizualizări
Ateliere de dans, teatru, arte vizuale, excursii sau activitati de orientare in natura. Toate acestea il ajuta pe copil sa isi dezvolte creativitatea, capacitatea de relationare cu cei din jur si, nu in ultimul rand, sa petreaca momente de neuitat. Alexandru Gradinariu - coordonator logistic ArtEd, ne-a spus mai multe despre oferta complexului ArtEd.

1. Descrieti-ne oferta dumneavoastra de tabere.  
Pentru vara 2011, v-am pregatit oferte in trei locatii:
1. In cadrul Complexului ArtEd, prima noastra locatie proprie, cu o capacitate de 80 de locuri. Copiii vor fi cazati in  apartamente cu doua camere a cate trei paturi, cu baie - care va avea doua chiuvete proprii. Apartamentele au suprafete cuprinse intre 37 si 54 metri patrati. Complexul este imprejmuit, este supravegheat video, iar copiii vor putea iesi doar insotiti de profesor, caci doar acesta va avea avea cartela de acces spre exteriorul complexului.
Pretul pentru Complexul ArtEd este de 750 de lei de copil, fara  transport.Tot in Durau, mai avem 2 locatii in apropierea Complexului ArtEd, iar programul se va desfasura astfel:
 - cazare si masa la Pensiunile Perla si Gabriela
 - programul de ateliere se va desfasura in cadrul Complexului ArtEd
 - copii isi vor putea petrece timpul liber in curtea Complexului ArtEd
 Pretul pentru pensiuni este de 580 de lei de copil, fara transport.

2. Calimanesti - Hotel Teilor **
Cazare cate doua persoane in camera, cu  baie proprie si TV.

3. Vilele Turnu si Furnica ***
Cazare in camere de trei, patru  sau cinci persoane, cu baie proprie si TV.  
Excursia inclusa in pret - Ramnicu Valcea (se viziteaza Muzeul Satului Valcean si Gradina Zoologica).  
Pretul in aceasta locatie este de 700 de lei de copil, fara transport.

Taberele se desfasoara in mai multe serii:
Seria 1:  19 - 25 iunie
Seria 2:  26 iunie - 2 iulie
Seria 3:  3 - 9 iulie
Seria 4:  10 - 16 iulie
Seria 5:  17 - 23 iulie
Seria 6:  24 - 30 iulie
Seria 7:  31 iulie - 6 august
Seria 8:  7 - 13 august
Seria 9:  14 - 20 august
Seria 10: 21 - 27 august
Seria 11: 28 august - 3 septembrie

Perioada de inscrieri a inceput la 1 ianuarie.
Varsta participantilor variaza de la prescolari (4-5 ani) pana la  sfarsitul ciclului gimnazial (14-15 ani).

2. Care sunt activitatile in care vor fi implicati copiii in aceasta tabara de vara?
Copiii vor face ateliere de teatru, dans, arte vizuale - pictura si  foto, sport, muzica. De asemenea, in acest an, am pregatit doua activitati noi pentru copii:
- Tir cu arcul (pentru Durau)
- Atelier de orientare si cunoasterea naturii (invatam sa ne  orientam in natura, sa montam un cort - pentru Durau)

Dupa-amiaza, copii vor putea face drumetii in Parcul National Ceahlau,  seara vor merge la discoteca organizata de noi, unde participa doar  copiii din tabara, iar intr-una din zile vor face o plimbare cu vaporasul pe lacul Bicaz, cu plecare din satul Ceahlau.
La sfarsitul taberei vor primi cate un DVD cu filmul saptamanii,  precum  si o diploma de participare.

3. Care a fost feedback-ul participantilor la editiile anterioare ale taberei organizate de dv.?

In decursul celor 9 ani de activitate, am primit un feedback foarte bun din partea copiilor, avand grupuri care au venit din clasa I pana in  clasa a VIII-a in aceasta tabara.

4. Din experienta dumneavoastra, ce asteptari au parintii de la aceste tabere de vara?
Ca asteptari din partea parintilor, trebuie sa amintim ca cele mai  importante sunt legate de curatenia in camere si calitatea meselor, aspect care, in taberele ArtEd, indiferent de locatie, au fost tot timpul la un standard ridicat. Totodata, trebuie sa amintim si de calitatea  programului educational pe care il desfasuram in tabara si pe care, dupa aproape 10 ani de activitate, continuam sa-l perfectionam.

5. Ce invata copiii in aceasta tabara?

 Obiectivele pricipale ale Taberei ArtEd sunt urmatoarele:
 - dezvoltarea capacitatii de interrelationare si comunicare
 - dezvoltarea capacitatii de lucru in echipa
 - dezvoltarea creativitatii si a spontaneitatii
 - dezvoltarea si stimularea abilitatilor practice
 - nuantarea exprimarii verbale si scrise

6. Cum va pot contacta parintii interesati de oferta dumneavoastra?
Pentru nelamuriri sau mai multe informatii, puteti sa imi scrieti la adresele: tabara@arted.ro, alex@arted.ro sau sa ma contactati telefonic la numarul 0720 550767.
Mai multe informatii despre tabara gasiti si pe site-ul: http://tabara.arted.ro/

Comentează:
6 comentarii

 • Numele tau
  *Camp obligatoriu
 • Scrie aici comentariul tau!
  (maxim 1000 caractere)
 • Introdu codul de securitate alaturat

  Nu înţeleg codul
  *Camp obligatoriu
 • Fără foto
  Elena    10.12.2015 - 10:27
  Bine simona
 • Utilizator Anonim
  Gina    21.07.2013 - 11:24
  M-am intors ieri din aceasta tabara. Daca vreti ceva aproape perfect, gasiti aici. O echipa care iubeste copii!! Multumesc !
 • Utilizator Anonim
  parinte    01.07.2013 - 04:07
  In tabara Arted Durau copii nu sunt cazati in camere de 2 sau 3 paturi, ci in camere de 5 si 6 paturi.In reclama organizatorii MINT!
 • Utilizator Anonim
  mariana    23.05.2013 - 13:59
  nu este adevarat nimic din ce scrie aceasta persoana totul este foarte frumos ospitalierisi neau primit cu bratele deschise conditi foarte bune mincare foarte buna totul a fost foarte frumos spune o mamica core a fost cu copilul
 • Utilizator Anonim
  (razvan)    28.03.2013 - 15:14
  M-ie m-ia placut cum s-au comportat gazdele
 • Utilizator Anonim
  simona    14.08.2011 - 07:29
  SFAT PENTRU CEI CARE MERG IN TABARA ARTED SAU PENTRU TOTI EVENTUALII TURISTI Am mers cu elevii in Tabara Arted si am avut NESANSA sa fim cazati la aceasta pensiune. Incerc sa rezum in cateva cuvinte ca s-a intamplat aici: -MITOCAN, LIPSA TOTALA DE RESPECT, BADARANIE - proprietarul - copii cazati cate 4 in camere de doua persoane in care s-au adus canapele extensibile - 14 persoane la o singura baie - scari improprii pentru accesul copiilor, abrupte (incercati sa va imaginati cum urcati bagajele copiilor doua etaje pe niste scari de lemn) - soareci in camera - doua namile de caini, liberi dupa ora 23 (atunci cand am incercat sa discutam civilizat cu proprietarul ca nu este normal ca in prezenta unor copii sa fie liberi cainii am primit niste replici uluitoare din partea acestuia) - s-a intamplat ca seara, in sala de mese sa fie cazati si cei doi caini - miros insuportabil la baie - totul este de lemn si scartaie la cea mai mica miscare - copiii nu sunt agreati de proprietari si li se face observatie in lipsa cadrelor didactice - tanara care se ocupa de masa iti ridica farfuria din fata atunci cand considera ea ca e necesar, purtare ce lasa de dorit si care probabil ca este influentata in mare masura de proprietar - copiii nu primeau la masa nici macar o cana de ceai in plus chiar daca de la tabara ni s-a spus foarte clar ca se trimit portii in plus - ce mi separe FORTE GRAV este ca cei de la Arted tolereaza comportamentul acestui mitocan si continua sa cazeze copiii in aceasta pensiune a groazei, si mai mult decat atat atunci cand incerci sa le explici care este situatia acolo iti spun cu nonsalanta ca ei nu s-au mai confruntat cu astfel de probleme incat la un moment dat nu iti ramane decat sa iti doresti sa pleci mai repede acasa si sa nu te mai intorci NICIODATA!!!! - pacat de munca instructorilor din tabara Arted - continuarea colaborarii cu acest individ le va aduce doar prejudicii!!!!