characters characters

Tabara Medievala pentru Copii 2023

01 iunie 2023   
Aflata la cea de a XIV-a editie, Tabara Medievala este conceputa ca un demers unic in peisajul educational si romanesc.

Dedicata copiilor cu varste intre 6 si 16 ani, tabara gazduieste 3 serii in perioada iulie – august 2013. Activitatile din tabara se desfasoara mai ales in grupe mici ce includ atat baieti cat si fete. Toti copiii trec, prin rotatie, prin toate atelierele iar activitatile sunt astfel organizate pe parcursul taberei, incat un adult are in grija un numar de 6 – 8 copii.

Costul de participare pentru un copil este de 2.300 RON. Suma aceasta se reflecta in calitatea taberei si acopera costurile de cazare, masa, materiale, activitatile din tabara, consumabile, folosirea costumelor, masuri de siguranta.

Tabara se desfasoara in plaiurile de vis ale localitatii Runcu (jud. Dambovita), la o altitudine de cca. 750 m, pe o vale cu clima blanda, strajuita de muntii Leaota. Copiii sunt cazati la pensiunea Pensiunea Leaota, cate trei (in camere exista si paturi simple si paturi duble) in camere cu baie, curatenia este exemplara iar calitatea bucatariei este impecabila (masa este pregatita la bucataria Hanului Leaota).

Capacitatea de cazare a taberei este intre 25 si 40 de copii. Instructorii sunt profesionisti in domeniile in care lucreaza si au experienta in lucrul cu copiii. Componenta echipei a fost constanta pe parcursul ultimilor noua ani iar abordarea pedagogica este una care s-a slefuit continuu pe parcursul celor 14 ani de existenta a taberei.

În tabara avem asigurata asistenta medicala medie si avem implementate proceduri de siguranta.

Cele 3 serii ale editiei de anul acesta se desfasoara pe parcursul a cate o saptamana fiecare (de duminica pana vineri):

- Seria 1: 23 – 28 iulie 2023,

- Seria 2: 30 iulie – 4 august 2023,

- Seria 3: 6 – 11 august 2023.


In tabara avem 3 ateliere tratate curricular, precum si alte 4 ateliere si activitati distincte. Si (multa) joaca.

Adauga tu primul comentariu:

 • Numele tau
  *Camp obligatoriu
 • Scrie aici comentariul tau!
  (maxim 1000 caractere)
 • Introdu codul de securitate alaturat

  Nu înţeleg codul
  *Camp obligatoriu