characters characters

Au inceput inscrierile pentru Scoala de Vara de la British School of Bucharest

BSB invita copiii la 4 saptamani memorabile pe „Insula Distractiei”

25 aprilie 2019   
BSB Summer School
Indiferent de scoala la care studiaza, timp de patru saptamani, in vacanta de vara, copiii intre 4 si 14 ani sunt invitati sa vada ce inseamna experienta BSB in cadrul programului Școala de Vara.

Inscrierile pot fi facute accesand acest link.

Intre 8 iulie si 2 august copiii vor avea parte de momente memorabile pe ”Insula Distractiei”, amenajata pentru ei in campusul BSB (strada Erou Iancu Nicolae, nr. 42, Voluntari).

Programul va fi de luni pana vineri, de la 08.30 la 17.00.


Fiecare zi pe ”Insula Distractiei” va fi incarcata de activitati educative si distractive. Vor incepe dimineata cu o calatorie virtuala in Marea Britanie, sub indrumarea echipei formata din profesori vorbitori nativi de limba engleza. Pe langa asta, copiii vor putea alege sa participe si la cursuri de limba germana si mandarina, sustinute de vorbitori nativi. Aventurile de pe ”Insula Distractiei” vor contine activitati outdoor – inot si jocuri in piscina, lectii de catarari si tiroliana, sesiuni de Meet&Greet, lectii de gatit. Acestea sunt doar cateva dintre momentele special gandite si pregatite pentru cei care aleg Școala de Vara de la BSB.

”Suntem aici si in vara lui 2019 pentru copiii dorinici sa se relaxeze dupa anul scolar, sa se bucure de activitati deosebite, de o luna de vara la care multi viseaza. Vor fi patru saptamani in care vor putea simti atmosfera British School of Bucharest. Vor imbina activitati educative cu activitati sportive si recreative. Vor fi grupati in functie de varsta, iar profesorii nostri le vor fi mereu alaturi.”, a declarat Philip Walters, director British School of Bucharest.

Informatii despre program pot fi accesate si aici.

Parintii pot opta pentru inscrierea pe o saptamana, doua, trei sau patru. Cei care aleg pachetul de patru saptamani beneficiaza de un discount de 20% din pretul initial. Pentru trei saptamani reducerea este de 10%.

Masa de pranz si gustarile primite de cei mici sunt incluse in pretul programului.

La cerere, se poate oferi posibilitatea de transport a copiilor, de acasa catre scoala (strada Erou Iancu Nicolae, nr. 42, Voluntari) si retur.

Despre British School of Bucharest:

British School of Bucharest este scoala internationala privata de top, infiintata in anul 2000, ce ofera posibilitatea elevilor, cu varste cuprinse intre 2 si 18 ani, sa studieze dupa curriculum britanic. Unicitatea BSB fata de oricare alta scoala din Bucuresti o reprezinta echipa de profesori, toti vorbitori nativi de limba engleza, cu experienta in predarea curriculumui britanic. BSB este singura scoala brtianica din Romania care a fost apreciata cu calificativul ”excelent” pentru calitatea procesului de invatare si a rezultatelor elevilor, dar si pentru calitatea dezvoltarii personale a elevilor, de catre Inspectoratul Școlilor Independente din Marea Britanie.

Adauga tu primul comentariu:

 • Numele tau
  *Camp obligatoriu
 • Scrie aici comentariul tau!
  (maxim 1000 caractere)
 • Introdu codul de securitate alaturat

  Nu înţeleg codul
  *Camp obligatoriu