characters characters

,,Zilele adoptiei’’ - campanie destinata hunedorenilor care vor sa aiba un copil

01 martie 2010    |   456 vizualizări
 

Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului (DGASPC) Hunedoara desfasoara, incepand de astazi si pana in 8 martie, o campanie de sensibilizare si informare corecta a persoanelor si familiilor care doresc sa adopte un copil.


Reprezentantii DGASPC vor distribui pliante si afise care contin date privitoare la procedura adoptie: etapele si actele necesare, precum si datele de contact ale serviciului specializat care pune la dispozitia potentialilor parinti adoptivi informatii si sprijin gratuit.

,,In prezent, institutia noastra este una dintre primele cinci directii din tara in ceea ce priveste numarul de copii adoptabili. In 2009, 50 de familii au fost atestate apte pentru adoptie, iar pentru 38 de copii s-a deschis procedura adoptiei. Pentru 29 dintre acestia adoptia s-a finalizat, iar pentru restul este in curs de finalizare”, a declarat directorul general al DGASPC Hunedoara, Viorica Popescu.


Campania ,,Zilele adoptiei’’ se doreste a fi un indemn adresat tuturor celor care doresc sa aiba un copil. Cei interesati pot obtine informatii suplimentare de la Biroul adoptii, post-adoptii, de luni pana joi intre orele 7.30 – 16.00 si vineri intre orele 7.30- 13.30, strada Gheorghe Baritiu nr. 21, Deva, sau telefonic la numarul 0254/213940, acelasi interval orar.

Sursa: www.adevarul.ro

 

 

Adauga tu primul comentariu:

  • Numele tau
    *Camp obligatoriu
  • Scrie aici comentariul tau!
    (maxim 1000 caractere)
  • Introdu codul de securitate alaturat

    Nu înţeleg codul
    *Camp obligatoriu