characters characters

Targoviste: Zilele Zambetului de Copil, la Targoviste si Aninoasa

02 octombrie 2009    |   736 vizualizări
 

In acest sfarsit de saptamana, cei mici au parte de o serie de manifestari dedicate in intregime lor. Cei mai mici reprezentanti ai judetului vor avea parte de trei zile de distractie si voie buna dar si de o tentativa de a intra in Cartea Recordurilor cu cea mai mare hora de carucioare.


Zilele Zambetului de Copil incep in aceasta dupa-amiaza la Aninoasa, unde, de la ora 16.00 are loc cea de-a doua editie a Festivalului National „ETNO – JUNIOR – FEST”, la care vor participa copii si adolescenti din opt judete ale tarii. Dupa ce concurentii vor incanta audienta, vor urma recitalurile de exceptie din partea „Scolii Micilor Vedete”, „Clubul Victoriosilor”, Ansamblul „Vestitorii Aninoasei” si Mihaela Coman iar invitatul special al serii este  Mihai Traistariu.

Seara se va completa cu un Carnaval si o discoteca pentru cei mici, ce vor incepe de la ora 20.00.

Sambata petrecerea se muta la Targoviste

Piata „Mihai Viteazul” din Targoviste va gazdui sambata, de la ora 10.00, parada de papusi, costume de carnaval, clovni, majorete si fanfara intitulata „Lumea de vis”, organizata de Teatrul pentru Copii si Tineret „Mihai Popescu” din Targoviste, „Scoala Micilor Vedete”, „Clubul Victoriosilor” si Teatrul „Junior”. Cei mici vor avea parte de distractie si de la ora 12.00, cand vor sustine recitaluri copiii si adolescentii veniti din tara pentru evenimentul „Scena Vietii – Viata Scenei”.

De la ora 14.00, micutii targovisteni vor avea un program de animatie care ii va prinde in fel de fel de jocuri si concursuri cu premii surpriza. Dupa-amiaza se va incheia cu un spectacol folcloric, tot in Piata „Mihai Viteazul”, unde vor participa, incepand cu ora 16.00, ansambluri folclorice din intreg judetul Dambovita. La eveniment va avea loc si o parada a costumului popular.

Tentativa de record

Organizatorii evenimentelor dedicate celor mici, Teatrul „Junior”, „Scoala Micilor Vedete” si Clubul Victoriosilor, in colaborare cu Primaria Municipiului Targoviste si cu partenerul de onoare, Primaria Aninoasa, vor incerca sa introduca targovistea in Cartea Recordurilor.

„Hora Carucioarelor” va avea loc duminica, incepand cu ora 10.00, in Piata „Mihai Viteazul” din Targoviste, unde mamici si tatici, alaturi de copiii lor aflati in carucioare se vor prinde intr-o hora mare in incercarea de a ajunge in „Guiness Book”.
 

Sursa: www.adevarul.ro

 

Adauga tu primul comentariu:

  • Numele tau
    *Camp obligatoriu
  • Scrie aici comentariul tau!
    (maxim 1000 caractere)
  • Introdu codul de securitate alaturat

    Nu înţeleg codul
    *Camp obligatoriu