characters characters

Scolile si gradinitele raman inchise

08 februarie 2010    |   409 vizualizări
 

Elevii vor avea inca o zi de vacanta. Ministerul Sanatatii a decis astazi ca elevii din clasele I-VIII si copiii de gradinita sa nu vina nici maine la ore in Bucuresti si in judetele Galati, Calarasi si Teleorman.

 

Autoritatile din Galati au decis sa suspende cursurile pana miercuri, inclusiv.
Astazi au fost inchise scolile (clasele I-VIII)  si gradinitele din judetete Buzau, Calarasi, Dambovita, Dolj,  Giurgiu, Ilfov, Olt, Ialomita, Prahova, Teleorman, la care se adauga si cele din Capitala. De asemenea, in judetul Arges au fost suspendate cursurile in localitatile:  Slobozia, Stefan cel Mare, Barla, Popesti, Recea, Izvorul, Ungheni si Mozaceni.

 

Maine, vor fi suspendate cursurile preuniversitare in Capitala si judetele Buzau, Braila, Calarasi, Constanta, Dambovita, Galati, Giurgiu, Ialomita, Ilfov, Olt, Prahova si Teleorman.

 

„Vreau sa precizez ca este foarte importanta siguranta elevilor: sa nu mearga copiii in scoli care nu sunt incalzite, sa nu ne trezim ca unii copii sunt transportati cu microbuze, care apoi nu reusesc sa se miste din cauza zapezii sau ca avem copii care se deplaseaza in conditii meteorologice foarte dificile pentru ei. Vreau sa subliniez, de asemenea, ca am colaborat foarte bine cu inspectorii scolari pentru a rezolva aceasta situatie, in cursul zilei de ieri, 7 februarie 2010", a declarat ministrul Daniel Petru Funeriu. Acesta s-a intalnit azi, la Sibiu, cu inspectorii scolari generali din tara.

 

Sursa: www.evz.ro

 


 

Adauga tu primul comentariu:

  • Numele tau
    *Camp obligatoriu
  • Scrie aici comentariul tau!
    (maxim 1000 caractere)
  • Introdu codul de securitate alaturat

    Nu înţeleg codul
    *Camp obligatoriu