characters characters

Cum arata Scoala viitorului

18 mai 2015    |   849 vizualizări

Varsta: 3 - 6 ani, 6 - 11 ani, 11 - 15 ani, 15 - 18 ani.

AltSchool
AltSchool a fost fondata in 2013 de catre unul din directorii Google, Max Ventilla, iar recent Mark Zuckerberg, fondatorul Facebook, a devenit unul dintre cei mai importanti investitori.

AltSchool imbina educatia cu tehnologia, propunandu-si sa ofere copiilor acces la cele mai variate surse de informatii, personalizand educatia pentru fiecare elev in parte. Educatia personalizata sau centrata pe elev presupune ca pentru fiecare copil este creat un dosar in care sunt trecute obiectivele, interesele si punctele sale forte. Urmeaza apoi realizarea unui plan individualizat de invatare cu obiective academice, dar si emotionale si sociale. Planul de invatare este “tradus” apoi intr-un orar saptamanal numit playlist, care cuprinde activitatile de invatare la care va participa elevul. Clasele de elevi sunt de asemenea formate in functie de profilul psihologic al copiilor.

Tehnologia este folosita atat pentru invatare, unele dintre sarcinile de invatare fiind realizate online, dar si pentru a urmari progresul elevilor. Profesorii colaboreaza direct cu programatorii care realizeaza aplicatiile de invatare, scoala devenind astfel un mediu de cercetare in care este cautata formula optima pentru educatia secolului XXI.

Profesorii sunt astfel ajutati in procesul de predare. “Toata lumea din companie sprijina profesorii. Este vorba de un nivel de sprijin si suport pe care majoritatea profesorilor nu il vor experimenta niciodata in cariera lor.”, declara una dintre invatatoare, Mara Pauker.

Poti afla mai multe despre AltSchool aici.

Sursa: Wired.com


*Sursa foto: https://www.flickr.com/photos/sanjoselibrary/2839835109/

Adauga tu primul comentariu:

  • Numele tau
    *Camp obligatoriu
  • Scrie aici comentariul tau!
    (maxim 1000 caractere)
  • Introdu codul de securitate alaturat

    Nu înţeleg codul
    *Camp obligatoriu