characters characters

Scoala lui Andrei isi redeschide portile

14 aprilie 2010    |   414 vizualizări

„Scoala lui Andrei“ ii invita pe elevii si profesorii din scolile generale sa schimbe in bine comunitatile in care traiesc. „scoala lui Andrei“ este un concurs pe teme eco-civice desfasurat in cadrul programului de responsabilitate sociala TaraluiAndrei.ro.


Competitia se adreseaza profesorilor si elevilor din clasele I-VIII si isi propune educarea copiilor in spiritul respectului fata de mediu si promovarea spiritului civic prin implicarea acestora in problemele comunitatilor. in urma unui vot public, primele 20 de echipe pot castiga un loc in Tabara din tara lui Andrei, organizata in aceasta vara la Cheia, judetul Prahova.


Toti profesorii coordonatori ai echipelor castigatoare vor fi recompensati cu un laptop. Participantii la concursul „Scoala lui Andrei“, initiat de Petrom, vor deveni „cetateni in misiune“ pentru comunitatea lor si vor identifica o situatie cu impact negativ pentru care vor propune un plan de rezolvare in echipa. inscrierile au loc intre 12-25 aprilie la adresa web www.taraluiandrei.ro, sectiunea „scoala“, iar scolile situate pe primele trei locuri vor obtine finantari in valoare de 10 000, 8 000 si, respectiv 6 000 de euro.


„Scoala lui Andrei“ se desfasoara in patru etape: inscrierea echipelor (12–25 aprilie), inscrierea proiectelor (26 aprilie–23 mai), votarea proiectelor de public (24 mai–6 iunie) si votul unui juriu format din opt personalitati publice din tara.


Sursa: www.agenda.ro

 

Adauga tu primul comentariu:

  • Numele tau
    *Camp obligatoriu
  • Scrie aici comentariul tau!
    (maxim 1000 caractere)
  • Introdu codul de securitate alaturat

    Nu înţeleg codul
    *Camp obligatoriu