characters characters

Prima editie a Targului European de Educatie are loc pe 20-21 februarie

05 februarie 2010    |   417 vizualizări
 
International Education Center anunta prima editie a Targului European de Universitati (European Education Fair, www.eef2010.com).


Peste doua saptamani reprezentanti universitari din Europa vin la Bucuresti pentru a se intalni cu tinerii romani tentati sa-si continue studiile superioare in strainatate. Delegatii din Marea Britanie, Danemarca, Finlanda, Franta, Italia, Spania, Germania, Elvetia si-au confirmat deja participarea la evenimentul educational din 20-21 februarie ce va avea loc la Hotel Athenee Palace Hilton din Bucuresti. Pentru vizitatorii acestui targ pregatim prezentari conexe si ateliere interactive in cadrul carora studentii romani si reprezentantii universitatilor europene vor avea ocazia sa examineze impreuna posibilitati si modalitati de colaborare.
 
 
Acest eveniment va debuta cu un preambul promitator in seara zilei de 19 februarie: 6 universitati de top din Olanda isi vor prezenta oferta educationala in cadrul Holland Day intre 17:00 si 19:00 la hotel Hilton din Bucuresti.


Initiatoarea acestui eveniment, International Education Center (IEC) Romania este o organizatie membra EDvisory, o retea internationala de companii si organizatii internationale active in domeniul educational (www.iec.ro). IEC promoveaza mobilitatea educationala pentru elevii si studentii din Romania, Bulgaria, Republica Moldova si Macedonia, desfasurand programe de plasament liceal si universitar.
 
 
Sursa: www.webpr.ro

Adauga tu primul comentariu:

  • Numele tau
    *Camp obligatoriu
  • Scrie aici comentariul tau!
    (maxim 1000 caractere)
  • Introdu codul de securitate alaturat

    Nu înţeleg codul
    *Camp obligatoriu