characters characters

Parintii liceenilor din Sectorul 4 vor primi absentele si notele copiilor prin SMS

19 ianuarie 2010    |   484 vizualizări
 

Parintii liceenilor din Sectorul 4 al Capitalei vor fi informati prin SMS despre absentele si notele copiilor lor, Primaria din Napoli urmand sa doneze autoritatii locale de sector din Bucuresti softul care permite acest lucru.


Softul va fi donat de Primaria orasului Napoli, in acest sens primarul Cristian Popescu Piedone semnand un protocol de cooperare cu reprezentantii autoritatii locale italiene, se arata intr-un comunicat de luni al Primariei Sectorului 4.


Totodata, Primaria din Napoli va dona Primariei Sectorului 4 o ambulanta complet echipata, pentru cazurile de asistenta sociala.


Potrivit sursei citate, tot in cadrul parteneriatului, Primaria Sectorului 4 va beneficia de asistenta si lobby pe langa forurile europene pentru obtinerea fondurilor necesare construirii unui camin de batrani cu o capacitate de 500 de locuri, dar si pentru extinderea constructiilor existente la gradinite si scoli, ceea ce va facilita dezvoltarea programului "After School".


"Avem in vedere si stabilirea unor legaturi intre institutiile publice, organizatiile si comunitatea oamenilor de afaceri din Sectorul 4 si din Napoli, pentru ca, o cat mai buna cunoastere reciproca sa conduca la cooperarea in domeniile administrative", a spus Cristian Popescu Piedone, citat in comunicat


Sursa: www.mediafax.ro

 

Adauga tu primul comentariu:

  • Numele tau
    *Camp obligatoriu
  • Scrie aici comentariul tau!
    (maxim 1000 caractere)
  • Introdu codul de securitate alaturat

    Nu înţeleg codul
    *Camp obligatoriu