characters characters

Oradea: Oradea, capitala judo-ului din Romania

06 octombrie 2009    |   718 vizualizări
 

De 13 ani, judoka pregatiti de Emil Morar sunt campioni nationali. Seniorii de la CSM vor putea reedita istoria in cadrul turneului final care se va desfasura sambata si duminica la Arena „Antonio Alexe”.

Pe plan national, oradenii detin suprematia in judo. Pentru a patra oara consecutiv, sportivii pregatiti de Emil Morar au castigat aurul la Campionatele Nationale. In perioada 2-3 octombrie, la Iasi a avut loc turneul final pentru sportivi sub 23 de ani. „Clubul Sportiv Municipal a deplasat un lot format din 13 judoka. Cu o doua exceptii, toti sportivii oradeni au luptat. Ne-am invins adversarii cu 7-0 si 6-1”, a declarat antrenorul CSM Oradea, Emil Morar.


Campionat National la Oradea


Sfarsitul de saptamana aduce la Oradea cei mai buni judoka din Romania. La Arena Antonio Alexe se vor disputa sambata cele doua semifinale ale campionatului national pentru seniori: CSM Oradea – Miercurea Ciuc si Poli Iasi  - CS Petrom Steaua Bucuresti. „Din 1997 am pierdut titlul o singura data. Sper sa castigam aurul la seniori pentru a 14 oara”, a spus Emil Morar. Duminica sunt programate finalele pe echipe, lupta la sol.


Sursa:www.adevarul.ro

 

Adauga tu primul comentariu:

  • Numele tau
    *Camp obligatoriu
  • Scrie aici comentariul tau!
    (maxim 1000 caractere)
  • Introdu codul de securitate alaturat

    Nu înţeleg codul
    *Camp obligatoriu