characters characters

Olimpiada Internationala de Stiinte pentru Juniori 2018

12 decembrie 2018    |   950 vizualizări

Varsta: 11 - 15 ani, 15 - 18 ani.

Olimpiada Internationala de Stiinte pentru Juniori 2018
Potrivit EduPedu.ro, elevii romani au obtinut cinci medalii de argint si o medalie de bronz in cadrul Olimpiadei Internationale de Stiinte pentru Juniori. Olimpiada a avut loc in perioada 2-11 Decembrie 2018, in Botswana. La olimpiada au participat copii cu varsta de maxim 15 ani, care au avut de rezolvat probe de chimie, fizica si biologie.

Medaliile de argint au fost obtinute de Vlad Oros – elev in clasa a VIII-a la scoala nr. 24 din Timisoara, Eva Savin – eleva in clasa a X-a la Colegiul National „Mihai Viteazul” din Bucuresti, Mara Muntean – eleva in clasa a XI-a la Colegiul National „Decebal” Deva, Alexandru Dianu – elev in clasa a IX-a la Liceul International de Informatica din Bucuresti si Matei Plescan – elev in clasa a IX-a la Colegiul Naţional Iaşi. Medalia de bronz a fost obtinuta de Radu Herzal – elev in clasa a X-a la Colegiul National “Gheorghe Sincai” Baia Mare.

Echipele participante la concurs au fost formate din 6 elevi si 3 profesori (un profesor de biologie, unul de chimie si unul de fizica).

*Sursa foto: Flickr.com

Adauga tu primul comentariu:

  • Numele tau
    *Camp obligatoriu
  • Scrie aici comentariul tau!
    (maxim 1000 caractere)
  • Introdu codul de securitate alaturat

    Nu înţeleg codul
    *Camp obligatoriu