characters characters

Olimpiada Internationala de Informatica in Echipe 2019

27 mai 2019    |   1236 vizualizări

Varsta: 15 - 18 ani.

Olimpiada Internationala de Informatica in Echipe 2019
Echipa Colegiului National de Informatica „Tudor Vianu" din Bucureşti si echipa Centrului Judeţean de Excelenţa Prahova, reprezentantele Romaniei la a III-a editie a Olimpiadei Internaţionale de Informatica in Echipe/IIOT (20-24 mai, Moscova), au obtinut medaliile de aur si de argint.

Medaliata cu aur, echipa Colegiului National de Informatica „Tudor Vianu" are urmatoarea componenta: Ovidiu Razvan Harsan, Ştefan Manolache, Alexandru Petrescu, Ioan Cristian Pop si Andra Elena Mircea (rezerva). Toti cei cinci elevi sunt in clasa a XII-a.

Echipa Centrului Judeţean de Excelenţa Prahova a intrat in posesia medaliei de argint in urmatoarea formula: Maria Alexa Tudose (clasa a XI-a/Colegiul National „Ion Luca Caragiale" din Ploiesti), Ioan Alexandru Ilaşi (clasa a XI-a/Colegiul National „Mihai Viteazul” din Ploiesti), Matei-Costin Banu (clasa a XII-a/Colegiul National „Mihai Viteazul" din Ploiesti), Theodor-stefan Cristea (clasa a XII-a/Colegiul National „Ion Luca Caragiale" din Ploiesti) si Andrei Onut (clasa a IX-a/Colegiul National „Ion Luca Caragiale" din Ploiesti) - rezerva.

Echipele au fost insotite si coordonate de Nusa Dumitriu-Lupan (inspector scolar -Inspectoratul Şcolar Judeţean Vaslui şi director al Centrului Judetean de Excelenta Vaslui) si Elena-Daniela Lica (profesor la Liceul Teoretic „I.L. Caragiale” din Ploiesti si director al Centrului Judetean de Excelenta Prahova).

Sursa: Edu.ro


*Sursa foto:Flickr.com

Adauga tu primul comentariu:

  • Numele tau
    *Camp obligatoriu
  • Scrie aici comentariul tau!
    (maxim 1000 caractere)
  • Introdu codul de securitate alaturat

    Nu înţeleg codul
    *Camp obligatoriu