characters characters

Mini-vacanta de toamna - 3 idei pentru 5 zile de distractie

30 octombrie 2017    |   804 vizualizări

Varsta: 6 - 11 ani.

minivacanta de toamna
Cum mini-vacanta de toamna a sosit inainte ca majoritatea adultilor sa-si faca un plan bun pentru urmatoarele zile, specialistii Intuitext in educatie indeamna la calm si le ofera trei sugestii pentru ca micii poznasi sa poata bifa inca o vacanta wow! Parinti... pe loc repaus! Copii... LA JOACAAA!

Citim cele mai frumoase carti

Carti frumoase, carti lucioase, coperte colorate, ilustratii inedite, titluri atragatoare - astazi, editurile creeaza in jurul cartii o poveste menita sa readuca la suprafata obiceiul sanatos al cititului. Se acorda o atentie deosebita copertelor, calitatii hartiei, graficii, tiparului, dar mai ales continutului. In paralel, librariile se intrec in sedii spectaculoase si un design interior care sa transforme vechiul magazin de carte intr-un loc multi-senzorial unde traiesti experienta lecturii cu toate simturile.

Stim astazi, mai mult ca niciodata poate, cat de important este sa le dezvaluim copiilor nostri frumusetea cititului. Sa le deschidem calea catre un obicei care – odata deprins – ii va ajuta sa se regaseasca intr-un proces continuu de dezvoltare personala si intelectuala.

Invatam cu ajutorul jocurilor educationale online

In acelasi timp, copiii nostri cresc si evolueaza in era tehnologiei, o vreme in care digitalul cucereste tot mai multe zone din viata noastra de zi cu zi. Astazi, copiii sunt pasionati de tehnologie inca de la varste foarte mici si ne surprind mereu prin felul abil in care utilizeaza gadgeturile smart ale parintilor lor: tableta, telefonul mobil sau laptopul. Sunt atrasi de imagini, de miscare, de feluri dinamice si inedite de a descoperi lumea, asa incat, pentru ei, invatarea de tip clasic nu mai este nici atractiva, nici eficienta.

Imbinand pasiunea copiilor pentru spatiul virtual cu nevoia parintilor de securitate, specialistii Intuitext in educatie au creat produse de invatare online ce reprezinta de fapt adaptarea educatiei la noile vremuri si la noile generatii de elevi. Astfel, Scoala Intuitext este un site inedit, unde copiii din clasele I, a II-a si a III-a...

  • Isi exerseaza creativitatea
  • Invata sa urmareasca anumite obiective
  • Descopera concepte noi intr-un mod placut
  • Isi imbunatatesc memoria, atentia, rabdarea
  • Recapituleaza si inteleg notiunile predate la scoala
  • Nu vor mai privi temele ca pe o experienta neplacuta

Citeste continuarea aici.

Adauga tu primul comentariu:

  • Numele tau
    *Camp obligatoriu
  • Scrie aici comentariul tau!
    (maxim 1000 caractere)
  • Introdu codul de securitate alaturat

    Nu înţeleg codul
    *Camp obligatoriu