characters characters

Manualele Intuitext - Manuale noi, pentru provocari noi

14 octombrie 2014    |   3825 vizualizări

Varsta: 6 - 11 ani.

Ne bucuram sa venim in intampinarea nevoilor dvs. cu manuale pentru: Comunicare in limba romana si Matematica si explorarea mediului, clasa I si clasa a II-a.

Concepute de autori cu vasta experienta pedagogica si editoriala: Mirela Mihaescu, Stefan Pacearca,  Anita Dulman, Crenguta Alexe, Otilia Brebenel, manualele respecta noua programa scolara si noua abordare psihopedagogica interdisciplinara. Fiecare manual are 2 volume, cate un volum pentru fiecare semestru scolar. Varianta printata vine la pachet cu varianta digitala a manualului, disponibila pe CD-ul aferent fiecarui semestru.

Manualul digital este creat avand la baza manualul tiparit, pastrand structura si elementele acestuia, dar contribuind la crearea unei invatari complexe.

Varianta printata este atractiva, are un design modern si aerisit, adaptat varstei elevilor si un tipar de buna calitate iar varianta digitala, usor de utilizat este conceputa astfel incat sa capteze atentia elevilor, sa le creasca interesul pentru lectia parcursa, ajutandu-i sa invete cu placere in clasa.

Puteti rasfoi manualele editurii INTUITEXT accesand linkurile de mai jos:

Matematica si explorarea mediului, clasa I, volumul I

Matematica si explorarea mediului, clasa I, volumul II

Matematica si explorarea mediului, clasa a II-a, volumul I

Matematica si explorarea mediului, clasa a II-a, volumul II

Comunicare in limba romana, clasa a II-a, volumul I

Comunicare in limba romana, clasa a II-a, volumul II


Pentru ca este prima oara cand pentru manualele scolare exista si o versiune digitala, stim ca o sa fie un an plin de provocari. De aceea, suntem pregatiti pe www.didactic.ro sa va oferim suport si consultanta pentru utilizarea cu succes a manualelor noastre digitale. O echipa de specialisti o sa va stea la dispozitie si o sa va ajute sa folositi simplu si eficient aceasta noua modalitate de predare.


Autorii despre Comunicarea in limba romana, clasa a II-a:

"Privita din perspectiva domeniilor componente, disciplina Comunicarea in limba romana raspunde unor trebuinte firesti ale copiilor, si anume, apartenenta la comunitatea de invatare, clasa de copii,  accesul la lumea cunoasterii, a artei literare, dar si cresterea eficientei personale, datorita unei competente in comunicare din ce in ce mai elaborate. Sunt doar cateva argumente care sustin abordarea integrata a domeniilor limbii romane.”

Autorii despre Matematica si explorarea mediului, clasa I:

Manualul tiparit este o invitatie la invaţare intr-un mod activ şi atractiv, este un ghid al elevului care invaţa prin descoperire; conţine jocuri, desene adecvate varstei copiilor, exerciţii şi probleme interesante, legate de preocuparile lor, probe de evaluare. In manualul digital, noţiunile noi sunt prezentate de personaje simpatice (cu rol de educatori virtuali), sub forma de joc. Elevul este permanent motivat si incurajat sa exploreze, sa raspunda la intrebarile personajelor, sa-i ajute in misiunea de a descifra misterele invatarii, fara a simti constrangerea unei activitati didactice.”

Autorii despre Matematica si explorarea mediului, clasa II:

„Manualul propune o abordare integrata a invatarii, continuturile de matematica si explorarea mediului imbinandu-se intr-un mod firesc, ceea ce creeaza posibilitatea unei invatari de tip autentic. Fiecare unitate de invatare este spaţiul comun al unor teme abordate la disciplinele Comunicare in limba romana, Matematica si explorarea mediului.”

Adauga tu primul comentariu:

  • Numele tau
    *Camp obligatoriu
  • Scrie aici comentariul tau!
    (maxim 1000 caractere)
  • Introdu codul de securitate alaturat

    Nu înţeleg codul
    *Camp obligatoriu