characters characters

Let’s Go Digital! Inscrierile la atelierul de film dedicat liceenilor, pe ultima suta

28 iunie 2021    |   787 vizualizări

Varsta: 11 - 15 ani, 15 - 18 ani.

Let's Go Digital 2021
Pana pe 1 iulie, liceenii cu varste cuprinse intre 14 si 18 ani sunt invitati sa se inscrie in aventura Let’s Go Digital!, atelierul de creatie care le ofera sansa de a explora lumea filmului, sub indrumarea expertilor din industrie, in cadrul Festivalului International de Film Transilvania (23 iulie – 1 august 2021).

Aplicatiile pot fi trimise exclusiv online, prin completarea formularului disponibil pe site-ul TIFF: tiff.ro/lgd/formular-inscriere

Ajuns la editia cu numarul 19, Let’s Go Digital! reprezinta o rampa de lansare pentru tinerii pasionati de film, fotografie si editare video, interesati sa dezvolte o cariera in industria cinematografica. In urma preselectiei, 12 liceeni vor primi sansa de a lucra in echipa, in vederea dezvoltarii unui proiect de film. Acestia vor avea la dispozitie 10 zile pentru a parcurge fiecare etapa de productie, timp in care vor primi indrumarea profesionistilor din domeniu, vor avea acces la aparatura de filmare profesionala si vor fi invitati sa participe la evenimentele TIFF.

Lor li se vor alatura 2 seniori, fosti cursanti ai atelierului, pregatiti sa le ofere sfaturi de productie si sa-i ghideze in aventura realizarii primului lor film. Tot ei vor crea making of-ul editiei, surprinzand experienta participarii la workshop. La finalul festivalului, cele patru filme realizate de adolescenti vor fi proiectate in fata specialistilor din domeniu, urmand ca fiecare dintre tinerii creatori sa primeasca sfaturi personalizate.

Regulamentul poate fi consultat aici: tiff.ro/lgd/regulament

De la prima editie a programului, organizata in 2005, peste 400 de liceeni s-au bucurat de experienta Let’s Go Digital!. Cei mai multi dintre acestia au absolvit intre timp studiile in domeniu si au cariere solide in industrie. Printre cei mai cunoscuti astazi se numara cineastul Andrei Hutuleac (#doogpoopgirl, Havana, Cuba), actorul, regizorul si scenaristul Anghel Damian (Calatoria fantastica a Maronei, Celed), regizoarele Teona Galgotiu, Luiza Parvu, Anda Puscas si Ana Maria Comanescu, editorii Letitia Ștefanescu (Sieranevada), Razvan Ilinca, Ștefan Parlog, operatorii Tudor Platon si Vladimir Bulza, criticii Irina Trocan si Iulia Voicu.

Cea de-a 19-a editie a atelierului Let’s Go Digital! este organizata cu sprijinul TenarisSilcotub.

Adauga tu primul comentariu:

  • Numele tau
    *Camp obligatoriu
  • Scrie aici comentariul tau!
    (maxim 1000 caractere)
  • Introdu codul de securitate alaturat

    Nu înţeleg codul
    *Camp obligatoriu