characters characters

Lectii demonstrative, spectacole educationale si zeci de oferte speciale, doar la Kids Education

07 aprilie 2015    |   281 vizualizări

Varsta: 3 - 6 ani, 6 - 11 ani, 11 - 15 ani, 18 ani +.

Kids Education 2015
A treia editie a evenimentului Kids Education va avea loc in perioada 18-19 aprilie, la Palatul Copiilor din Bucuresti. Vizitatorii sunt asteptati cu oferte speciale, lectii demonstrative, mini-spectacole si concursuri cu premii pentru copii.

Ne bucuram ca prin intermediul Kids Education reusim sa construim un eveniment pentru intreaga familie. Pentru aceasta editie a evenimentului ne-am concentrat atentia pe diversificarea programului de la scena Kids Education. Asa ca, in afara de faptul ca vor primi oferte inedite ale expozantilor nostri, vizitatorii mici si mari vor avea ocazia de a participa la cursuri si prezentari gratuite, sustinute de invitati speciali.” a declarat Jessie Constantin, director proiect KidsEducation.

Zeci de expozanti au pregatit programe artistice, educative si amuzante, speciale pentru copii si parinti, la care participarea este gratuita.

La KidsEducation vor participa gradinite, scoli, afterschool-uri, firme care ofera cursuri extrascolare pentru copii, dar si ONG-uri, dedicate educatiei copiilor cu vârsta intre 2-14 ani.


Intrarea vizitatorilor este libera. Programul de vizitare poate fi consultat pe site-ul evenimentului http://kidseducation.ro/.

Adauga tu primul comentariu:

  • Numele tau
    *Camp obligatoriu
  • Scrie aici comentariul tau!
    (maxim 1000 caractere)
  • Introdu codul de securitate alaturat

    Nu înţeleg codul
    *Camp obligatoriu