characters characters

Lectii demonstrative, concursuri cu premii surpriza si zeci de oferte speciale, doar la Kids Education

19 martie 2015    |   341 vizualizări

Varsta: 3 - 6 ani, 6 - 11 ani, 11 - 15 ani, 18 ani +.

Kids Education 2015
A treia editie a evenimentului Kids Education va avea loc in perioada 18-19 aprilie, la Palatul Copiilor din Bucuresti. Vizitatorii sunt asteptati cu oferte speciale, lectii demonstrative, mini-spectacole si concursuri cu premii pentru copii.

In cadrul Kids Education, Bursuceii Veseli ofera 15 premii constând in abonamente la cursuri de inot, dans si actorie. Premiile vor fi acordate in cadrul unui concurs care va avea loc pe durata târgului. De asemenea, vizitatorii vor primi mii de vouchere pentru sedinte gratuite de inot tot din partea Bursuceii Veseli.

In plus, expozantii care participa la Kids Education au pregatit programe artistice, educative si amuzante, speciale pentru copii si parinti, la care participarea este gratuita.

La fiecare noua editie Kids Education ne straduim sa pregatim suprize placute pentru vizitatori. Impreuna cu partenerii nostri si cu expozantii ne vom asigura ca participarea la Kids Education va fi o experienta placuta atât pentru copii cât si pentru parinti si bunici. Pentru ca acesta este prin excelenta un eveniment pentru intreaga familie.” a declarat Jessie Constantin, director proiect KidsEducation.

La KidsEducation pot participa gradinite, scoli, afterschool-uri, edituri de carti pentru copii, firme care ofera cursuri extrascolare pentru copii, dar si ONG-uri, dedicate educatiei copiilor cu varsta intre 2-14 ani. Inscrierile la Kids Education se desfasoara in perioada 5 februarie - 6 aprilie. Pentru rezervarea unui stand puteti contacta organizatorii la office@jessco.ro .


Intrarea vizitatorilor este libera. Programul de vizitare poate fi consultat pe site-ul evenimentului http://kidseducation.ro/.

Adauga tu primul comentariu:

  • Numele tau
    *Camp obligatoriu
  • Scrie aici comentariul tau!
    (maxim 1000 caractere)
  • Introdu codul de securitate alaturat

    Nu înţeleg codul
    *Camp obligatoriu