characters characters

Laurent Simons, copilul de 9 ani care va absolvi facultatea la Universitatea Eindhoven

18 noiembrie 2019    |   825 vizualizări

Varsta: 6 - 11 ani.

laurent simons
Laurent Simons are 9 ani si urmeaza sa obtina o diploma de inginerie electrica in cadrul Universitatii din Eindhoven in decembrie 2019. Laurent a intrat la facultate cand avea 8 ani, reusind sa parcurga programul de 3 ani in doar 10 luni.

Cu un IQ de 145, copilul geniu care a devenit recent subiectul stirilor in mass media, viseaza sa creeze organe artificiale – in special inimi artificiale, care sa ajute oamenii cu probleme cardiace precum bunicii care l-au crescut.

Laurent a crescut in Belgia, alaturi de bunicii lui, in timp ce parintii lui, medici, munceau in Olanda. La varsta de 4 ani a inceput sa mearga la scoala, iar la 6 ani a mers la liceu.

„Capacitatea lui de a absorbi informatiile este foarte mare, ceea ce inseamna ca totul merge mult mai repede si putem acoperi mult mai multa materie intr-un timp mai scurt.”, declara Peter Baltus, mentorul copilului la Universitate. „A fost o experienta speciala si placuta.”, adauga acesta.

In timpul liber, Laurent se joaca pe telefon si se uita la seriale. Parintii lui i-au creat un cont de Instagram care a devenit popular (28 000 de persoane ii urmaresc activitatea) si il incurajeaza sa participe la interviuri si conferinte de presa.

Unde va studia mai departe Laurent? Copilul a declarat ca este tentat de SUA, in special California, datorita vremii placute, insa tatal a mentionat ca Oxford ar putea fi o varianta extrem de tentanta.

Surse:


NYPost.com


Independent.co.uk


*Sursa foto: NYPost, Getty Images

Adauga tu primul comentariu:

  • Numele tau
    *Camp obligatoriu
  • Scrie aici comentariul tau!
    (maxim 1000 caractere)
  • Introdu codul de securitate alaturat

    Nu înţeleg codul
    *Camp obligatoriu