characters characters

Mirela Retegan a scris o carte pentru superparinti si supercopii: „Jocuri de jucat toamna”

31 octombrie 2018    |   730 vizualizări

Varsta: 3 - 6 ani, 6 - 11 ani.

Jocuri de jucat toamna Mirela Retegan„Antrenorul parintilor”, Mirela Retegan a revenit cu o noua serie de provocari pentru superparinti si supercopii. „Jocuri de jucat toamna” aparuta la Curtea Veche Publishing, a fost prezentata presei miercuri, 24 octombrie 2018, in premiera la sediul editurii intr-un eveniment in care jocurile au fost in prim-plan.

Mirela Retegan le propune parintilor o colectie de jocuri de jucat in familie, prin care acestia sa comunice si sa se conecteze mai usor cu cei mici. Cu multiple beneficii psihice, sociale, fizice si emotionale, jocul ramane unul dintre cele mai importante instrument eficient in educarea copilului, stimuland dezvoltarea cognitiva si imbunatatind performantele scolare.

„N-am crezut ca joaca e o treaba atat de serioasa pana cand nu am realizat cat de important e pentru copii sa-i vada pe parinti ca se joaca cu ei”, a spus Mirela Retegan in cadrul evenimentului.

Autoarea considera ca fericirea fiecarui copil sta in mainile parintilor, de aceea a strans, a inventat si a adaptat jocuri pe care ea insasi le-a aplicat in relatia cu propriul copil.

„Intre un joc de pe tableta si un tata care se stramba, copilul va alege intotdeauna a doua varianta. Intre o poveste spusa de mami si cel mai fain serial animat de la televizor, copilul va alege neindoielnic experienta care o implica pe mami.”- Mirela Retegan

Participantii la eveniment au avut ocazia sa se joace si sa asculte cateva povesti fascinante despre importanta jocului in relatia parinti-copii.

Mirela Retegan este o voce puternica a generatiei sale. isi recunoaste imperfectiunile si povesteste cu umor si sinceritate maxima despre cum i s-a schimbat viata cand Maya, fata ei, a devenit adolescenta. Experienta, optimismul, relaxarea si inteligenta emotionala au transformat-o pe Mirela Retegan intr-un lider in materie de educatie non-formala. Ea raspunde firesc intrebarilor pe care si le pun parintii adolescentilor de azi si vorbeste onest despre perioada atat de complicata in relatia copil-parinte. La Curtea Veche Publishing este autoarea volumelor „Astazi este despre astazi” si „Fii de partea mea”.

Cartea „Jocuri de jucat toamna” este disponibila pe curteaveche.ro si in librarii la pretul de 34 de lei.

Partener monitorizare presa: Klarmedia

Adauga tu primul comentariu:

  • Numele tau
    *Camp obligatoriu
  • Scrie aici comentariul tau!
    (maxim 1000 caractere)
  • Introdu codul de securitate alaturat

    Nu înţeleg codul
    *Camp obligatoriu